Ostalo > Chat house
chat samo za vlasnike kineza.. da vidimo koliko nas ima
luna500rr:
Kreso jeba ga led, aj cin budes smio u kafic, zovi ???
drift KING:
ija ga imam opasan nesmijem mu pric cin ga na serijali zakopam na asfaltu bez problema
cuk96:
pozz ljudi evo mene ja sam tu a di ste vi nema vas nista nitko nista ne pise ...jer se vozite sta ....evo ja imam malo v0ise problemcica i neznm kak da to rijesim ....1.pusta mi rezervoar ... 2. neznam gdi da kupim i( kolko kosta) onu prvu plastiku za lunu ,onu crnu iznad prvih lampa koj ide u trokut....ak bi netko znao nek se samo javi da znam kolko kosta...pozzz lju00di i javljajte se cesce svi ste nekako utihuli ... :angry7: :angry7:
luna500rr:
--- Citat: cuk96 - 24 Svibanj, 2010, 09:38:24 ---pozz ljudi evo mene ja sam tu a di ste vi nema vas nista nitko nista ne pise ...jer se vozite sta ....evo ja imam malo v0ise problemcica i neznm kak da to rijesim ....1.pusta mi rezervoar ... 2. neznam gdi da kupim i( kolko kosta) onu prvu plastiku za lunu ,onu crnu iznad prvih lampa koj ide u trokut....ak bi netko znao nek se samo javi da znam kolko kosta...pozzz lju00di i javljajte se cesce svi ste nekako utihuli ... :angry7: :angry7:
--- Kraj citata ---
Rezervar mozes rastaviti, ditung ili masu novu, ako ima hrdje ispoliras i auto lakom iznutra i izvana predjes, sastavis i ko nov, plastiku i rezervar mozda ima clan wonderkid pa se snjim dogovori, rezervar je netko vec novi kupovao, siguran sam da ima u beta moto :hello:
x-plorer:
poz ljudi evo da se i ja malo javim nakon 100 godina pa kako ste mi jeste li zivi jel se vozate...
luna500rr jasada mogu izlazit samo nesmin na sunce zbog epilepsije uskoro cu doc gore do svojih pa cu ti se javit za kavu....
ja se slabo vozim jer nesmin bas samo napravim djir tu i tamo da ga upalim ugl sad opet cekam neke djelove pa cu ga slagat i tako...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju