oooo pozdrav svim čajniz drajverima
Ja mislim da je masina jednake snage, ali je na dugom bloku prijenos predug za masinu te snage i jednostavno nema snage da se potencijal tog prijenosa iskoristi. Tako i devetka i dvanajstica imaju vise-manje jednaku krajnju a dvanajstica ima osjetno usraniji start i snagu na uzbrdici od devetke. Dakle, mislim da je to da je mali blok jaci samo prividjenje, a jedina razlika je taj sugavi prijenos.
E sad... to je moje misljenje, a ne provjerena informacija...
Makar mislim da je istina jer nema logicnog objasnjenja zasto bi na manji skuter stavljali jacu masinu
Nego... kaj se radi?
Ima kakvih projekata u planu?
Pozz kolega
Na ustelanom skuteru kraci i duzi prjenos utjecu malo na start i puno na krajnju, na ubrzanju i nemaju toliko veze jer je prjenos CVT, ima neka razlika unjima...
Kolega ima silverstona devil 50, ide kako kad, 55-70, ovisi o vjetru jer nema bas puno snage i masin je tromija nego na malom baotianu ili silverstonu...
Mali silverstone bolje prima gas od vecega, bolje poteze ubrjeg, ima solidno ubrzanje i serijski mali silverstone je brzi od koleginog velikog koji ima polini gljivu, diznu 90, valjke 5,1g...
Cilj nam je bio da motor dobije neki sus, barem kao serijski kratki blok, jer mali silverstone bez problema vozi na zadnjaka
Jos ako netko ima ideju kakav bi mogli onaj wheele bar navariti, devil je indentican generic crackeru, samo sto je 4t