NEEEIDUUU JER JE MOJ IMO NA SPUHU BLOKADU I JOŠ JE BIO RAZJEBAN I ONDA SAM TU MASINU SKINUO A DA IDE DUZE OD ROXA ide ja i frend smo se vozili i njemu se rox pregrijo 2 put dok cinez nije...al zato kramam nejde nikakoooo....ja dam tu masninu onom ko napravi da ide 80.....ok....
Provjeri termo grupu, remen stavi mitshuboshi (110kn ako ga nadjes), rolice 4,8g , malo stelanja karba i slegnut po pravcu mete 80!
Generic je slicniji CPI-ju, a neki CPi ji dizu remen do kraja, sve da to i nije slucaj motor bi ti morao 65-70 po pravcu lagano, slegnut 80 na malo duzem pravcu...
Dalje provjeri blokade u auspuhu i ako imas volje izoblici granu do topa da bude sto kraca, tako ces izbit malo tromost
da na luni na ovo nemoze a da bude serijala posto je jednostavno cilindar jako lose napravljen ko nevjeruje neka pita icha.....ja bi rado da ide i 75 al nemoze jer icho je meni reko da s full postelanim prjenosom i spuhom 4race i nije mogo do 80 doc
jedva 75... JEDNOSTAVNO SRANJE OD MOTORA...
Evo luna, jest da ima malo vjetra i slegnut max, al sta je je ide ko avion
:
sad je taj spuh bez katalizatora i valjci na kumicevoj luni, cim napravi zadnje kolo ponovo cu snimit, jos cu mu malo isturpijat cil