Ostalo > Chat house
chat samo za vlasnike kineza.. da vidimo koliko nas ima
Faba:
--- Citat: luna500rr - 12 Siječanj, 2010, 18:51:10 ---Provjeri termo grupu, remen stavi mitshuboshi (110kn ako ga nadjes), rolice 4,8g , malo stelanja karba i slegnut po pravcu mete 80!
Generic je slicniji CPI-ju, a neki CPi ji dizu remen do kraja, sve da to i nije slucaj motor bi ti morao 65-70 po pravcu lagano, slegnut 80 na malo duzem pravcu...
Dalje provjeri blokade u auspuhu i ako imas volje izoblici granu do topa da bude sto kraca, tako ces izbit malo tromost :hello:
Evo luna, jest da ima malo vjetra i slegnut max, al sta je je ide ko avion :headbang: :
sad je taj spuh bez katalizatora i valjci na kumicevoj luni, cim napravi zadnje kolo ponovo cu snimit, jos cu mu malo isturpijat cil :hello:
--- Kraj citata ---
Bit ce zanimljvo,jos malo obradis usis i ima daleti :frajer:
Infernus:
--- Citat: x-plorer - 12 Siječanj, 2010, 18:47:15 ---al ljudovi kinezi sta se radi jel se voza ili se sarafa
--- Kraj citata ---
haug ;D
evo, ja cekam neke stvarcice, uskoro dolaze... :toothy10:
onda pogledam koji je q. alnaseru... ne vrti dobro :dontknow:
to sredim ako mogu, i vjerujem da bi trebo promjenit svjecicu.
to je valjda to, i mogu se vozit nakon toga :icon_biggrin:
jbmu... od pocetka 9. mjeseca nisam na skuter sjeo.. dobro, sjeo sam al nisam vozio :toothy3:
sva sreca da sam imo jawu :headbang:
Faba:
--- Citat: Infernus - 12 Siječanj, 2010, 23:10:35 ---haug ;D
evo, ja cekam neke stvarcice, uskoro dolaze... :toothy10:
onda pogledam koji je q. alnaseru... ne vrti dobro :dontknow:
to sredim ako mogu, i vjerujem da bi trebo promjenit svjecicu.
to je valjda to, i mogu se vozit nakon toga :icon_biggrin:
jbmu... od pocetka 9. mjeseca nisam na skuter sjeo.. dobro, sjeo sam al nisam vozio :toothy3:
sva sreca da sam imo jawu :headbang:
--- Kraj citata ---
Ja bi poludio da sam tak dugo bez kineza :sad3:
x-plorer:
ej ljudovi nije me bilo jer sam rusio windowse skupilo se pun k virusa...zamslite sve ove kineze na jednom mistu to bi bas bila baza vidit tribalo bi da svak stavi sliku svoga i da neko ko radi u photoshopu spoji slike...bilo bi lipo...hehe...
Faba:
--- Citat: x-plorer - 12 Siječanj, 2010, 23:20:40 ---ej ljudovi nije me bilo jer sam rusio windowse skupilo se pun k virusa...zamslite sve ove kineze na jednom mistu to bi bas bila baza vidit tribalo bi da svak stavi sliku svoga i da neko ko radi u photoshopu spoji slike...bilo bi lipo...hehe...
--- Kraj citata ---
mogli bi,ali bilo bi jos bolje napravit neki meet kineza :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju