Ostalo > Chat house

chat samo za vlasnike kineza.. da vidimo koliko nas ima

<< < (32/135) > >>

Ivan_drifter:
da na luni na ovo nemoze a da bude serijala posto je jednostavno cilindar jako lose napravljen ko nevjeruje neka pita icha.....ja bi rado da ide i 75 al nemoze jer icho je meni reko da s full postelanim prjenosom i  spuhom 4race i nije mogo do 80 doc
jedva 75... ::) JEDNOSTAVNO SRANJE OD MOTORA...

x-plorer:
al ljudovi kinezi sta se radi jel se voza ili se sarafa

luna500rr:

--- Citat: Ivan_drifter - 12 Siječanj, 2010, 18:20:07 ---NEEEIDUUU JER JE MOJ IMO NA SPUHU BLOKADU I JOŠ JE BIO RAZJEBAN I ONDA SAM TU MASINU SKINUO A DA IDE DUZE OD ROXA ide ja i frend smo se vozili i njemu se rox pregrijo 2 put dok cinez nije...al zato kramam nejde nikakoooo....ja dam tu masninu onom ko napravi da ide 80.....ok....

--- Kraj citata ---

Provjeri termo grupu, remen stavi mitshuboshi (110kn ako ga nadjes), rolice 4,8g , malo stelanja karba i slegnut po pravcu mete 80!
Generic je slicniji CPI-ju, a neki CPi ji dizu remen do kraja, sve da to i nije slucaj motor bi ti morao 65-70 po pravcu lagano, slegnut 80 na malo duzem pravcu...
Dalje provjeri blokade u auspuhu i ako imas volje izoblici granu do topa da bude sto kraca, tako ces izbit malo tromost :hello:

--- Citat: Ivan_drifter - 12 Siječanj, 2010, 18:44:22 ---da na luni na ovo nemoze a da bude serijala posto je jednostavno cilindar jako lose napravljen ko nevjeruje neka pita icha.....ja bi rado da ide i 75 al nemoze jer icho je meni reko da s full postelanim prjenosom i  spuhom 4race i nije mogo do 80 doc
jedva 75... ::) JEDNOSTAVNO SRANJE OD MOTORA...

--- Kraj citata ---

Evo luna, jest da ima malo vjetra i slegnut max, al sta je je ide ko avion :headbang: :

sad je taj spuh bez katalizatora i valjci na kumicevoj luni, cim napravi zadnje kolo ponovo cu snimit, jos cu mu malo isturpijat cil :hello:

luna500rr:

--- Citat: x-plorer - 12 Siječanj, 2010, 18:47:15 ---al ljudovi kinezi sta se radi jel se voza ili se sarafa

--- Kraj citata ---

Ooo ljudu, pozz iz IM, danas san ti bijo s kolegon iz skole, Filipon, kaze da ti je lip motor :hello:

Faba:

--- Citat: x-plorer - 12 Siječanj, 2010, 18:47:15 ---al ljudovi kinezi sta se radi jel se voza ili se sarafa

--- Kraj citata ---

Luna se vozi,najmanje jedanput na tjedan,sarafa se po prastarom tomosu  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju