Ostalo > Chat house
chat samo za vlasnike kineza.. da vidimo koliko nas ima
x-plorer:
apsolutno se slazem...al problem je okupupljanje...kad nas ima odsvagdi...hehehe...pa kontam et barem da je slika....al trebalo bi napravit neki mega meet negdi di ce mo se svi skupit al i to je problem
Faba:
--- Citat: x-plorer - 12 Siječanj, 2010, 23:30:27 ---apsolutno se slazem...al problem je okupupljanje...kad nas ima odsvagdi...hehehe...pa kontam et barem da je slika....al trebalo bi napravit neki mega meet negdi di ce mo se svi skupit al i to je problem
--- Kraj citata ---
Problem je kad se okuplja recimo samo ekipa iz zg ili st,uvijek neko ima neke obaveze pa nekad nemogu bit svi na broju,a kamoli da se okuplja ekipa iz cijele Hrvatse :happy8:
Ja sam ZA da se napravi neka slika,treba pricekat da se jave ostali vlasnici kineza :toothy3:,i naravo Robijeva zauzima pocasno mjesto :icon_thumright:
luna500rr:
--- Citat: Faba - 12 Siječanj, 2010, 23:06:37 ---Bit ce zanimljvo,jos malo obradis usis i ima daleti :frajer:
--- Kraj citata ---
Tada sam vec pilijo one granicnike na usisu i nema neke razlike, mozda da stavim druge lamelice :dontknow:
To je stara snimka, prije god dana, sad ima par tunning djelova i mozda ubrzo puknem kit ili prebacim na lc, jos se nemogu odlucit...
Infernus:
da bas bi mogli slike stavit..
hmm... ajd nesto da razbijem dosadu :toothy3:
kolko ste najvise napravili kilometara u jednom danu sa svojim kinezom?
evo, ja prvi.. 100 km, +/- 5 km :S
dva komada po cca. 45 i jos nekih 10-ak km kasnije tog dana
Faba:
--- Citat: luna500rr - 12 Siječanj, 2010, 23:45:11 ---Tada sam vec pilijo one granicnike na usisu i nema neke razlike, mozda da stavim druge lamelice :dontknow:
To je stara snimka, prije god dana, sad ima par tunning djelova i mozda ubrzo puknem kit ili prebacim na lc, jos se nemogu odlucit...
--- Kraj citata ---
Oba dvoje :laughing7:
--- Citat: Infernus - 12 Siječanj, 2010, 23:46:03 ---da bas bi mogli slike stavit..
hmm... ajd nesto da razbijem dosadu :toothy3:
kolko ste najvise napravili kilometara u jednom danu sa svojim kinezom?
evo, ja prvi.. 100 km, +/- 5 km :S
dva komada po cca. 45 i jos nekih 10-ak km kasnije tog dana
--- Kraj citata ---
Nekih 80 km otvorene ceste,jos je imo blokadu pa sam 2 puta stajo na benzinskoj :jerk:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju