Ostalo > Chat house
chat samo za vlasnike kineza.. da vidimo koliko nas ima
luna500rr:
--- Citat: robert - 12 Siječanj, 2010, 02:30:35 ---zato si ti skinuo mašinu sa generica i stavio od speedfighta
--- Kraj citata ---
Jer nema pojma, luna i ekipa idu isto kao i peugeot AC kad im se skinu blokade, promjene rolice i remen :icon_thumright:
Ivan_drifter:
--- Citat: luna500rr - 12 Siječanj, 2010, 18:09:42 ---Jer nema pojma, luna i ekipa idu isto kao i peugeot AC kad im se skinu blokade, promjene rolice i remen :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
NEEEIDUUU JER JE MOJ IMO NA SPUHU BLOKADU I JOŠ JE BIO RAZJEBAN I ONDA SAM TU MASINU SKINUO A DA IDE DUZE OD ROXA ide ja i frend smo se vozili i njemu se rox pregrijo 2 put dok cinez nije...al zato kramam nejde nikakoooo....ja dam tu masninu onom ko napravi da ide 80.....ok....
Aerox007:
--- Citat: Ivan_drifter - 12 Siječanj, 2010, 18:20:07 ---NEEEIDUUU JER JE MOJ IMO NA SPUHU BLOKADU I JOŠ JE BIO RAZJEBAN I ONDA SAM TU MASINU SKINUO A DA IDE DUZE OD ROXA ide ja i frend smo se vozili i njemu se rox pregrijo 2 put dok cinez nije...al zato kramam nejde nikakoooo....ja dam tu masninu onom ko napravi da ide 80.....ok....
--- Kraj citata ---
to il nije imal vode ili se polako za tobom slepal pa mu je zakuhal :icon_scratch:
Ivan_drifter:
prije o sporoci ja moram reci da sam bio prezadovoljan genric masinom
al je jednostavno bila spora.....skinuo blokade i ve al vvise od 60 nije iso seriski bez blokada i to moze potvrditi i icho ...jer ima isto kramu ko i ja ,...zato sam i stavio sf masinu jer su mi se pokazale dobrim i zato kaj ima djelova za njih pun racku na svakom uglu......i RESPEKTprema vasim pilama......
Aerox007:
--- Citat: Ivan_drifter - 12 Siječanj, 2010, 18:20:07 ---NEEEIDUUU JER JE MOJ IMO NA SPUHU BLOKADU I JOŠ JE BIO RAZJEBAN I ONDA SAM TU MASINU SKINUO A DA IDE DUZE OD ROXA ide ja i frend smo se vozili i njemu se rox pregrijo 2 put dok cinez nije...al zato kramam nejde nikakoooo....ja dam tu masninu onom ko napravi da ide 80.....ok....
--- Kraj citata ---
pitaj robija on ti moze rec kaj treba napravit da ide i preko 80 :icon_biggrin: :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju