Tehnički kutak > Tuning skutera

Pomozite mi ! =)

<< < (5/17) > >>

bajsa250:
ja mislim da nemaš za taj motor orginal leo vinca, ali nisam siguran. pa češ ga morat rezat i pripasivat nosače :dontknow:

Hatake:
OK.Thx , nego zanima me koliko bi platio Minarelli LC i kak bi mi to pomoglo ....mislim razumijem se donekle al nisam siguran da ovo razumijem ??? ;D

giannelli:

--- Citat: Hatake - 08 Siječanj, 2010, 15:43:59 ---Oke mislim da cu uzet LeoVince TT .... tj odmah cu ga sad narucit jer mi je to i bilo u planu ... nego jel mi on jan bolji od ovih npr ZX ili RR

--- Kraj citata ---
bilo vec grafova koji su dokazivali da su tt i zx jednaki po powerbandu (ilitiga snazi) itd. tak da bolje uzet tt nego zx, osim sto zx ima niklovani i ono sminka je.

@bajsa, nije istina, ovi kinezi su kopija minarelia tako da vjerujem da pase od aeroxa i na pedu. nisam probao al po nekoj logici.

minareli LC je masina od aeroxa npr, do 1000kn mos nac komplet masinu.

mario_f15:

--- Citat: Hatake - 08 Siječanj, 2010, 15:49:28 ---OK.Thx , nego zanima me koliko bi platio Minarelli LC i kak bi mi to pomoglo ....mislim razumijem se donekle al nisam siguran da ovo razumijem ??? ;D

--- Kraj citata ---
pa npr.kad bi kupio cijelu drugu masinu od roxa...
jer je kvalitetnija i bolje puno
otprilike oko 1200kn

Aerox007:

--- Citat: mario_f15 - 08 Siječanj, 2010, 15:51:27 ---pa npr.kad bi kupio cijelu drugu masinu od roxa...
jer je kvalitetnija i bolje puno
otprilike oko 1200kn

--- Kraj citata ---

a onda killer pripasavanja itd...ali isplati se :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju