Tehnički kutak > Tuning skutera
Pomozite mi ! =)
bajsa250:
ja mislim da nemaš za taj motor orginal leo vinca, ali nisam siguran. pa češ ga morat rezat i pripasivat nosače :dontknow:
Hatake:
OK.Thx , nego zanima me koliko bi platio Minarelli LC i kak bi mi to pomoglo ....mislim razumijem se donekle al nisam siguran da ovo razumijem ??? ;D
giannelli:
--- Citat: Hatake - 08 Siječanj, 2010, 15:43:59 ---Oke mislim da cu uzet LeoVince TT .... tj odmah cu ga sad narucit jer mi je to i bilo u planu ... nego jel mi on jan bolji od ovih npr ZX ili RR
--- Kraj citata ---
bilo vec grafova koji su dokazivali da su tt i zx jednaki po powerbandu (ilitiga snazi) itd. tak da bolje uzet tt nego zx, osim sto zx ima niklovani i ono sminka je.
@bajsa, nije istina, ovi kinezi su kopija minarelia tako da vjerujem da pase od aeroxa i na pedu. nisam probao al po nekoj logici.
minareli LC je masina od aeroxa npr, do 1000kn mos nac komplet masinu.
mario_f15:
--- Citat: Hatake - 08 Siječanj, 2010, 15:49:28 ---OK.Thx , nego zanima me koliko bi platio Minarelli LC i kak bi mi to pomoglo ....mislim razumijem se donekle al nisam siguran da ovo razumijem ??? ;D
--- Kraj citata ---
pa npr.kad bi kupio cijelu drugu masinu od roxa...
jer je kvalitetnija i bolje puno
otprilike oko 1200kn
Aerox007:
--- Citat: mario_f15 - 08 Siječanj, 2010, 15:51:27 ---pa npr.kad bi kupio cijelu drugu masinu od roxa...
jer je kvalitetnija i bolje puno
otprilike oko 1200kn
--- Kraj citata ---
a onda killer pripasavanja itd...ali isplati se :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju