Tehnički kutak > Tuning skutera
Pomozite mi ! =)
bajsa250:
Ja ti isto predlažem da staviš mašinu od aeroxa
Hatake:
ok imam prijatelja koji mi sastavlja motore pa ce mi on nes skombinirat ... pomalo ucim od njega i tak .... uzo sam Pedu jer je bila jeftina pa mi nije zao para ako se nede polomim sto se i dogodilo ... prijatelj mi je na pedu stavio ZX bez ikakvog rezanja .... mozda ni ja necu rezat ... btw to bi me izaslo nede oko 2t kuna jel tako .... za nekih 20 km/h brze .... sad imam jedan problem .... mislim da mi je do slabe masine al ne vuce uzbrdo nego 35-45 ovisi koliki je uspon .... a to moram podhitno promijenit jer mi se neda penjat 10 minuta na neku uzbrdicu .... ak stavim to dvoje oce li se ista promijenit
Aerox007:
--- Citat: Hatake - 08 Siječanj, 2010, 15:55:27 ---ok imam prijatelja koji mi sastavlja motore pa ce mi on nes skombinirat ... pomalo ucim od njega i tak .... uzo sam Pedu jer je bila jeftina pa mi nije zao para ako se nede polomim sto se i dogodilo ... prijatelj mi je na pedu stavio ZX bez ikakvog rezanja .... mozda ni ja necu rezat ... btw to bi me izaslo nede oko 2t kuna jel tako .... za nekih 20 km/h brze .... sad imam jedan problem .... mislim da mi je do slabe masine al ne vuce uzbrdo nego 35-45 ovisi koliki je uspon .... a to moram podhitno promijenit jer mi se neda penjat 10 minuta na neku uzbrdicu .... ak stavim to dvoje oce li se ista promijenit
--- Kraj citata ---
[/b]
mislis na auspuh ili rox masinu???
mario_f15:
--- Citat: Hatake - 08 Siječanj, 2010, 15:55:27 ---ok imam prijatelja koji mi sastavlja motore pa ce mi on nes skombinirat ... pomalo ucim od njega i tak .... uzo sam Pedu jer je bila jeftina pa mi nije zao para ako se nede polomim sto se i dogodilo ... prijatelj mi je na pedu stavio ZX bez ikakvog rezanja .... mozda ni ja necu rezat ... btw to bi me izaslo nede oko 2t kuna jel tako .... za nekih 20 km/h brze .... sad imam jedan problem .... mislim da mi je do slabe masine al ne vuce uzbrdo nego 35-45 ovisi koliki je uspon .... a to moram podhitno promijenit jer mi se neda penjat 10 minuta na neku uzbrdicu .... ak stavim to dvoje oce li se ista promijenit
--- Kraj citata ---
naravno da hoće...scoot ce se preporodit :toothy11:
Hatake:
--- Citat: mario_f15 - 08 Siječanj, 2010, 15:58:04 ---naravno da hoće...scoot ce se preporodit :toothy11:
--- Kraj citata ---
nadam se da hoce .... jer me pomalo pocinje nervirat .... al cutje .... trebo bi onda jos neke druge gume stavit ... jer su ove ćelestonke i nemoram niti malo dirat zadnju kocnicu odma klize zadnja guma .... e i ovaj ... kad sam padnuo mislim da sam ostetio prednje vilice ,,, jer kad idem nizbrdo i stiscem prednju i zadnju onda osjetim lagane trzaje ... ak idem vecom brzinom bojim se da me ne trzne s motora
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju