Tehnički kutak > Tuning skutera
Pomozite mi ! =)
bajsa250:
Sa leo vincom bi ti išo oko 75-80 samo češ ja mislim morat rezat auspuh.
wonderkid:
--- Citat: Aerox007 - 08 Siječanj, 2010, 15:39:15 ---wonderkid je vozil vision 1...4.4 grama rolice serjski remen zute federe kvacila i TT...skut je imo malo slabije ubrzanje od mog serijskog roxa skoro pa isto a krajna mu je bila nekih 80-85
--- Kraj citata ---
komu ti lazes ;D 75 mi je bila krajna uz sigurno bolje ubrzanje u odnosu na serijalu
--- Citat: bajsa250 - 08 Siječanj, 2010, 15:40:43 ---Sa leo vincom bi ti išo oko 75-80 samo češ ja mislim morat rezat auspuh.
--- Kraj citata ---
zkj bi moral rezat spulju :nono: :nono:
Hatake:
Oke mislim da cu uzet LeoVince TT .... tj odmah cu ga sad narucit jer mi je to i bilo u planu ... nego jel mi on jan bolji od ovih npr ZX ili RR
wonderkid:
--- Citat: Hatake - 08 Siječanj, 2010, 15:43:59 ---Oke mislim da cu uzet LeoVince TT .... tj odmah cu ga sad narucit jer mi je to i bilo u planu ... nego jel mi on jan bolji od ovih npr ZX ili RR
--- Kraj citata ---
u rangu sa zx-om,isplativiji je sigurno u odnosu na ovu dvojicu zbog cijene(400-500 kuna manje)
Aerox007:
--- Citat: wonderkid - 08 Siječanj, 2010, 15:41:41 ---komu ti lazes ;D 75 mi je bila krajna uz sigurno bolje ubrzanje u odnosu na serijalu
zkj bi moral rezat spulju :nono: :nono:
--- Kraj citata ---
10 sim tam...kazem da je moja serijala malo bolje ubrzavala :icon_thumright:
a kad si stavil tt na lunu motor se preporodil
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju