Tehnički kutak > Tuning skutera

Pomozite mi ! =)

<< < (3/17) > >>

dhorvat:
Kupi LeoVince TT i dobiješ sve kaj ti treba (federe i rolice)  :drunken_smilie:

Hatake:
moram se malo raspitat  po domacim trgovinama .... imam Peda Shark 49 ccm .... neznam de mu mogu uzet neke nove dijelove . ode u dubrovniku ima malo trgovina s time = ) jedino da naurcim nede .... ali bi mi trebo detaljan opis dijelova tako da znam sto trebam narucit i koliko bi me to kostalo

Hatake:
e ... oke LeoVince TT bi me doso oko 800-900 kn ako se ne varam .... al bili to ucinilo moj motor da ide 80km/h+ po ravnici  :icon_scratch:

dhorvat:

--- Citat: Hatake - 08 Siječanj, 2010, 15:30:00 ---e ... oke LeoVince TT bi me doso oko 800-900 kn ako se ne varam .... al bili to ucinilo moj motor da ide 80km/h+ po ravnici  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Pošalji PM wonderkidu nek ti kaže kolko mu je išo i kako mu je išo. Odnosno radi se o Luni Vision 2  :headbang:

Aerox007:

--- Citat: dhorvat - 08 Siječanj, 2010, 15:34:41 ---Pošalji PM wonderkidu nek ti kaže kolko mu je išo i kako mu je išo. Odnosno radi se o Luni Vision 2  :headbang:

--- Kraj citata ---

wonderkid je vozil vision 1...4.4 grama rolice serjski remen zute federe kvacila i TT...skut je imo malo slabije ubrzanje od mog serijskog roxa skoro pa isto a krajna mu je bila nekih 80-85

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju