ja nevjerujem.i ti si bezveze nove lezajeve unistio joooj ajde bar ces sljedeci put znat kako sta
ne, to su pohabani ležajevi koji su već vađeni, probo sam ih vratit da probam naučit kak se to radi, ali na FUŠ i EXPRES način i nije uspjelo, drugi put će bit bolje kad budu novi ležajevi
Kak misliš I TI, znači i tebi se to dogodilo, samo za razliku od mene sa novim ležajevima
haha , na greskama se uci hehe
a vidjeti cemo , gepek mi je potreban, a nebih bas htio pilati i variti po nosacu, ali sada me jako brine ovakav polozaj amortizera... nebih volio ostati bez njega...
@ neer daj vise salji ono, nemogu regati skut, od ljeta je nepokretan, ti nikako da posaljes dijelove....
Onda možeš preraditi malo gepek, deformirati(ono kaj je jandro radio), i uz to nosač preradit da pomakneš mašinu iza malo
Gle nisam ti siguran kolko smeta, budm ovih dana probao sklopit blokove, ugurat kak se spada u nosač, stavit sic i onda ću probat izmjerit kolko smeta sic , odnosno glava, još pogotovo kad sjedne poklopac glave sa crjevima, 100% smeta sic i to dosta