Tehnički kutak > Tuning skutera

Pia makina na pezoa

<< < (10/14) > >>

vktr:

--- Citat: Drnda-1 - 29 Siječanj, 2010, 18:36:43 ---kada sklopim i upalim to onda otvaram temu u projektima pa cu sve slikama potkrijepiti...
nosac je masivan, ima mislim 6 ili vise mm debela stijenka nosaca... nema sanse da ga nista slomi...
sada me brinu gluposti oko struje kako to upaliti..
na kitu ima 500 km napravljeno, ali sam skuzio da ima riseva na klipu..kroz ispuh se vidi...

--- Kraj citata ---
daj metni koju sliku baš sam znatiželjan, nećeš ti to tak skoro sklepat sve a ja nestrpljiv

Drnda:
nije mi n95 tu, a sa njom sam slikavao.. uglavnom sa seriskoga nosaca idu 2 sipke debele, sa unutarnje strane je vareno ( blokovi i nosac su vanka, sipke koje spajaju unutra)ako si me skuzio, i distanceri koje drze fixno su pune cijevi fi 26 koje su razbusene na 10.2 mm da proje saraf nosaca makine.. i 2 podloske od 2.5cm koji drze distancu izmedju nosaca i sipki plosnatih..

Drnda:
PITANJE :
kako iskombinirati vakum.. skut mi radi koliko ima u casici benge jer nemam gdje spojiti vakuum.... karb je dell 19 phbg as, verzija za peugeot i on nema vakum na sebi, a nema ni pipak na prirubnici kao sto to ima na pugu....

vktr:

--- Citat: Drnda-1 - 30 Siječanj, 2010, 19:14:12 ---PITANJE :
kako iskombinirati vakum.. skut mi radi koliko ima u casici benge jer nemam gdje spojiti vakuum.... karb je dell 19 phbg as, verzija za peugeot i on nema vakum na sebi, a nema ni pipak na prirubnici kao sto to ima na pugu....

--- Kraj citata ---
3 opcije:
- Nabavit fergazer s vakumom
- Ubušit pipak za vakum u prirubnicu ili skombinirat drugu prirubnicu, ili ubušit u fergazer rupu za pipak
- Otkopčat cjev za ulje s pipka i tamo nataknut vakum,
- možeš i razvodnik stavit s jednog pipka u 2 i spojit ga u rupu za pipak za ulje i na taj razvodnik spojit i ulje i vakum

(ovo je pneumatski razvodnik ali samo da znaš šta oću reć, na tu fintu)
u biti ima još opcija al ovo su neka od jednostavnijih rješenja

kad malo razmislim nisam ti siguran jel bi ovaj razvodnik funkcionirao, to sam sad došo na ideju samo, probaj pa javi  :toothy12:

gokiSP:
kako mozes spojit vakum i ulje na isto? kad vakum/karb povuce ulje stvori se "zatvoreni" krug i tu bi onda vakum od rezervara ili radio stalno ili nebi uopce.. nema jednostavnijeg od toga da izbusis vanjski dio venturija na karbu i nabijes pipak i tu spojis vakum

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju