Tehnički kutak > Tuning skutera
Pia makina na pezoa
vktr:
--- Citat: neer - 12 Siječanj, 2010, 23:06:56 ---ja nevjerujem.i ti si bezveze nove lezajeve unistio joooj ajde bar ces sljedeci put znat kako sta :)
--- Kraj citata ---
ne, to su pohabani ležajevi koji su već vađeni, probo sam ih vratit da probam naučit kak se to radi, ali na FUŠ i EXPRES način i nije uspjelo, drugi put će bit bolje kad budu novi ležajevi
Kak misliš I TI, znači i tebi se to dogodilo, samo za razliku od mene sa novim ležajevima
--- Citat: Drnda-1 - 12 Siječanj, 2010, 23:10:42 ---haha , na greskama se uci hehe
a vidjeti cemo , gepek mi je potreban, a nebih bas htio pilati i variti po nosacu, ali sada me jako brine ovakav polozaj amortizera... nebih volio ostati bez njega... :laughing7: :laughing7:
@ neer daj vise salji ono, nemogu regati skut, od ljeta je nepokretan, ti nikako da posaljes dijelove....
--- Kraj citata ---
Onda možeš preraditi malo gepek, deformirati(ono kaj je jandro radio), i uz to nosač preradit da pomakneš mašinu iza malo
Gle nisam ti siguran kolko smeta, budm ovih dana probao sklopit blokove, ugurat kak se spada u nosač, stavit sic i onda ću probat izmjerit kolko smeta sic , odnosno glava, još pogotovo kad sjedne poklopac glave sa crjevima, 100% smeta sic i to dosta
Drnda:
a ja ocekivam makinu ovih dana pa cu vidjeti kako i sta, jos je u mene ac pa je malo vece jer ima plastiku oko termo grupe....
ma jedino me mort jebe...
ostavio bih origigi od pezoa paioli uz distancer, ali je previse polozen koliko znam, to nije pametno....
Drnda:
napola je povaren nosac.. da su tri high enda izdrzao bi.. toliko o snazi... trebam sutra skinuti makinu pa jos to obraditi i pofarbati lijepo..
distancer cu sutra vjerojatno u tokara otici da mi ga izgrize iz nekakvoga metala :laughing7:
nije toliko nagnut amortizer ali me iznenadio koliko je sada meksi..., dulji je medjuosovinski razmak, sigurnih 10 cm...
spuh ce biti na knap , mozda cu morati malo obraditi oko nosaca neke gluposti da to nebi strugalo nigdje...
kupio novu prirubnicu i nemoze mi karb 19 nikako na nju.... :angry9:
e sada i pitanje... gdje da spojim vakuum, karb je 19 phbg za pezo, onaj as, na pugu je vakum bio na prirubnici, a ovdje nemam gdje....
vktr:
--- Citat: Drnda-1 - 29 Siječanj, 2010, 18:28:23 ---napola je povaren nosac.. da su tri high enda izdrzao bi.. toliko o snazi... trebam sutra skinuti makinu pa jos to obraditi i pofarbati lijepo..
distancer cu sutra vjerojatno u tokara otici da mi ga izgrize iz nekakvoga metala :laughing7:
nije toliko nagnut amortizer ali me iznenadio koliko je sada meksi..., dulji je medjuosovinski razmak, sigurnih 10 cm...
spuh ce biti na knap , mozda cu morati malo obraditi oko nosaca neke gluposti da to nebi strugalo nigdje...
kupio novu prirubnicu i nemoze mi karb 19 nikako na nju.... :angry9:
e sada i pitanje... gdje da spojim vakuum, karb je 19 phbg za pezo, onaj as, na pugu je vakum bio na prirubnici, a ovdje nemam gdje....
--- Kraj citata ---
daj malo slika šta si to uzo kako to sve izgleda, taj nosač i to
Drnda:
kada sklopim i upalim to onda otvaram temu u projektima pa cu sve slikama potkrijepiti...
nosac je masivan, ima mislim 6 ili vise mm debela stijenka nosaca... nema sanse da ga nista slomi...
sada me brinu gluposti oko struje kako to upaliti..
na kitu ima 500 km napravljeno, ali sam skuzio da ima riseva na klipu..kroz ispuh se vidi...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju