Tehnički kutak > Tuning skutera
Pia makina na pezoa
Drnda:
zanima me jel to sa foruma stavljao pia makinu na peugeot, imam pitanja, u vezi nosaca makine, amortizera i struje (brava)
znaci ici ce instalacije od pia, samo nezz kako to spojiti na bravu od pezoa da radi mi ok, dalje, hoce li moci od pezoa amort ici na ovu makinu ili moram kemijati tako da radim nosac za amortizer od piaggia, moze li se nosac od piaggia staviti na blok kako i ide normalno, samo sto se ona strana koja ide na ramu nekako obradi, i ako netko ima slike nosaca od pia 500 ccm neka stavi...
S.F. sf2:
za amortizer kolko sam ja shvatio moras radit adapter nekakav
Drnda:
izgleda da nitko to ne radi , a svi samo o tome pricaju koliko cujem....
speed:
--- Citat: Drnda-1 - 07 Siječanj, 2010, 23:34:56 ---zanima me jel to sa foruma stavljao pia makinu na peugeot, imam pitanja, u vezi nosaca makine, amortizera i struje (brava)
znaci ici ce instalacije od pia, samo nezz kako to spojiti na bravu od pezoa da radi mi ok, dalje, hoce li moci od pezoa amort ici na ovu makinu ili moram kemijati tako da radim nosac za amortizer od piaggia, moze li se nosac od piaggia staviti na blok kako i ide normalno, samo sto se ona strana koja ide na ramu nekako obradi, i ako netko ima slike nosaca od pia 500 ccm neka stavi...
--- Kraj citata ---
stari kaj ti treba ispitaj me na msn,
Iwo SR Tuono:
ispričaj ti nama ukratko na forumu da svi saznaju :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju