Tehnički kutak > Tuning skutera

Pia makina na pezoa

<< < (8/14) > >>

vktr:

--- Citat: Drnda-1 - 12 Siječanj, 2010, 22:50:14 ---zasto???
a za distancer, ajde to mi je 3.4 minute posla za napraviti, ali za ovo na nosacu prerade,... nezz to mi se bas ne svidja...

--- Kraj citata ---
EVo ti odgovor gore i slika.
ako bi stavljao na org nosač, morao bi neku modifikaciju radit jer glava udara u gepek, tako je bar slučaj sa BB , neznam za SB (smal bore)  :toothy11:

Drnda:
ok, vidjeti cemo oce udarati.. a sada... sto ti znaci ovo da blokovi nisu do kraja spojeni???

vktr:

--- Citat: Drnda-1 - 12 Siječanj, 2010, 22:56:59 ---ok, vidjeti cemo oce udarati.. a sada... sto ti znaci ovo da blokovi nisu do kraja spojeni???

--- Kraj citata ---
eto, ja ih probao ić spojit, grijo blok na štednjak, ležaj bio vani na terasi na -10
ali nisam uspio do kraja ugurat i tako je ostalo  :icon_biggrin:
ionak moram nove ležajeve, ovo je sam za probu i malo zajebanciju tako   :toothy11:

neer:

--- Citat: vktr - 12 Siječanj, 2010, 23:02:09 ---eto, ja ih probao ić spojit, grijo blok na štednjak, ležaj bio vani na terasi na -10
ali nisam uspio do kraja ugurat i tako je ostalo  :icon_biggrin:
ionak moram nove ležajeve, ovo je sam za probu i malo zajebanciju tako   :toothy11:

--- Kraj citata ---
ja nevjerujem.i ti si bezveze nove lezajeve unistio joooj ajde bar ces sljedeci put znat kako sta  :)

Drnda:
haha , na greskama se uci hehe
a vidjeti cemo , gepek mi je potreban, a nebih bas htio pilati i variti po nosacu, ali sada me jako brine ovakav polozaj amortizera... nebih volio ostati bez njega...  :laughing7: :laughing7:
@ neer daj vise salji ono, nemogu regati skut, od ljeta je nepokretan, ti nikako da posaljes dijelove....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju