Tehnički kutak > Tuning skutera

Snaga setupa

<< < (4/5) > >>

Iwo SR Tuono:

--- Citat: Drnda-1 - 07 Siječanj, 2010, 17:43:59 ---e da posto je luka rekao da je mijenjao lezaje na radilici prije nekih 500 km, a ser. je radilica,  nezz koliko je presla, to je ona bivsa gokijeva masina ac, bi li ona mogla izdrzati ista jace od ovoga setupa

--- Kraj citata ---
polini corsu bi izdržala bez problema

Drnda:
to znaci da moze i due + na nju ici. u prijatelja samo sa spuho ide kroz ubrzanje na 11k okretaja vec 6 tisuca km i sve je ok...( tako je nastelan spuh i ide suuuper tako da nebi bilo da prertava)

Iwo SR Tuono:
mislim da corsa nije u rangu 2+, ona je samo 3ks po specifikacijama jača od polini sporta... :binkybaby:

Drnda:
a nezz mislio sam u nekome doglednom vreenu bubnuti due + i narda, ali vec za to treba radilica druga...

Mislav46:

--- Citat: Drnda-1 - 07 Siječanj, 2010, 22:51:28 ---tope, ne to.. nego posto imamo isti setup, a i kilaza ce bitui priblizno ista.. zanima me kako je isao naspram vxa ili tako 125 ccm ili nekih 70 ccm skutova

--- Kraj citata ---
ici ce puno bolje nego sto ti sada ide, samo sto tu nema kraja, stalno oces jace brze  :toothy12:, na vx-a stavis lakse role i federcice opet si u k****!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju