Tehnički kutak > Tuning skutera

Snaga setupa

<< < (3/5) > >>

vanjossi:
imas opciju da na malossi sport stavis klip od topa 1 prsten, to je bilo na mom stalkeru kad sam ga kupio i isao je cisto solidno...

Drnda:

--- Citat: 2TDottore - 07 Siječanj, 2010, 22:38:10 ---kai os ti od mene drnda....decko ti je sve reko.....ja sam imo 5.7 rolice a trebalo je stavit 5.5 da bude jos bolje al nije mi ih se dalo mjenjat....

--- Kraj citata ---
tope, ne to.. nego posto imamo isti setup, a i kilaza ce bitui priblizno ista.. zanima me kako je isao naspram vxa ili tako 125 ccm ili nekih 70 ccm skutova

2TDottore:

--- Citat: Drnda-1 - 07 Siječanj, 2010, 22:51:28 ---tope, ne to.. nego posto imamo isti setup, a i kilaza ce bitui priblizno ista.. zanima me kako je isao naspram vxa ili tako 125 ccm ili nekih 70 ccm skutova

--- Kraj citata ---

ne sjecam se vise.....davno je to bilo....u najboljim danima je iso oko 100 po gpsu a ubrzanje i vise nego solidno s obzirom da je stalker lagan.....a kai se tice seriskog vx-a nisam nikad isprobavo al na startu ga sigurno ubija jer vx starta ko troma krava....

king_zvona:
znači teže rolne.....oke.....fala dečki......al nisam dobio odg.....kolika snaga???

R@kija:

--- Citat: king_zvona - 08 Siječanj, 2010, 00:41:12 ---znači teže rolne.....oke.....fala dečki......al nisam dobio odg.....kolika snaga???

--- Kraj citata ---

mozda 7 ks

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju