Tehnički kutak > Tuning skutera

Snaga setupa

(1/5) > >>

Drnda:
evo zanima me kakvu bi snagu imao ovaj setup, sa cim bi se mogao mjeriti od lc drustva..
znaci blokovi pia , multivar,malossi sport 70 ac, zx, karb 19... bi li mogao biti negdje u rangu vxa serijale, i da ide to sve na speed fight tako da ce skut biti laksi nego je na runneru

3alfa3:

--- Citat: Drnda-1 - 07 Siječanj, 2010, 17:19:15 ---evo zanima me kakvu bi snagu imao ovaj setup, sa cim bi se mogao mjeriti od lc drustva..
znaci blokovi pia , multivar,malossi sport 70 ac, zx, karb 19... bi li mogao biti negdje u rangu vxa serijale, i da ide to sve na speed fight tako da ce skut biti laksi nego je na runneru

--- Kraj citata ---

To ti je ko ko isti takav LC, ali sa 17 karbom i spuhom koji nije rezo. Mozda mrvu jace

Drnda:
znaci otprilike na isto se svede ac i lc po pitanju snage. nikada nisam vjerovao ac makinama ali eto za pocetak i to ce biti ok.. nezz koju bi diznu stavio i oce li novi tip airboxa moci prihvatiti 19 karb bez prerada na njemu i prirubnici, jer je sada 12 na njemu, a ipak mi je to nekako maleno za kit i spuh..
jos samo trebam novi tip polutki naci i kada mi dodje makina nekako iskemijati to na sf ramu , valjda ce proci regu haha

3alfa3:

--- Citat: Drnda-1 - 07 Siječanj, 2010, 17:29:17 ---znaci otprilike na isto se svede ac i lc po pitanju snage.
--- Kraj citata ---

Nije isto. RAzlika je nekih 10-20%

Drnda:
e da posto je luka rekao da je mijenjao lezaje na radilici prije nekih 500 km, a ser. je radilica,  nezz koliko je presla, to je ona bivsa gokijeva masina ac, bi li ona mogla izdrzati ista jace od ovoga setupa

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju