Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
evo zanima me kakvu bi snagu imao ovaj setup, sa cim bi se mogao mjeriti od lc drustva..znaci blokovi pia , multivar,malossi sport 70 ac, zx, karb 19... bi li mogao biti negdje u rangu vxa serijale, i da ide to sve na speed fight tako da ce skut biti laksi nego je na runneru
znaci otprilike na isto se svede ac i lc po pitanju snage.
da neotvaram temu..... kod mene je setup: Top P trophy LC, MHR variomat (3,5g), malossi kelvar, MHR Replica spuh, dellort 17,5mm dizna 84, red sponge filter???btw.....Gilera Runner SP50 2007.....hvala
Cuje se ovako "tok tok tok tok toktok tok tok tok toktok tok tok tok",naravno,ako je auspuh sa katalizatorom,ako je bez katalizatora onda se cuje "tak tak tak taktak tak tak
kai os ti od mene drnda....decko ti je sve reko.....ja sam imo 5.7 rolice a trebalo je stavit 5.5 da bude jos bolje al nije mi ih se dalo mjenjat....
tope, ne to.. nego posto imamo isti setup, a i kilaza ce bitui priblizno ista.. zanima me kako je isao naspram vxa ili tako 125 ccm ili nekih 70 ccm skutova
znači teže rolne.....oke.....fala dečki......al nisam dobio odg.....kolika snaga???
e da posto je luka rekao da je mijenjao lezaje na radilici prije nekih 500 km, a ser. je radilica, nezz koliko je presla, to je ona bivsa gokijeva masina ac, bi li ona mogla izdrzati ista jace od ovoga setupa