Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 6 Gostiju pregledava ovu temu.
evo ga na kameri, montažen i process
odlične slike vrijeme za 5 jedino istrijane ne vidim nigdije??
danas je bio prekrasan dan,cijeli dan sam radio i udarao glavom od zid jer se nemogu ici vozit a vi svi slobodni,nadete se kod meka i odete dir do towera,voznja od 5 minuta,treba vam svima oduzeti skuteri i vratit vam kad se opametite...
uh ispricavam se,necu vas vise tlacit sigurno ste umorni od te silne kilometraze...
Rijeka-Brseč-Ika-Rijeka TWR- Rijeka MC Donalds di je problem >100km ako to ije meet onda nezz šta je
ja sam točno 260 km danas prešo i bes da sam se posljle brseča vračao u rijeku hahahahah iwo znaš onu kameru od hrt-a šta si mi pokazao na korzu dok smo pričali da ti znaš šta je snimala
ZNAM
ja sam točno 260 km danas prešo i bed da sam se posljle brseča vračao u rijeku hahahahah iwo znaš onu kameru od hrt-a šta si mi pokazao na korzu dok smo pričali da ti znaš šta je snimala
jel jesmo
Sve u svemu bilo predobro, bar meni. zao mi sta je onaj decko pao al jbg, dogadja se. e da, vracamo se doma i negdje kod praputnjaka meni rnr samo neki zvuk kao da se gusi i ugasi se. Probam ga upalit al nista. tad je klembo po zvuku slabe kompresije zakljucio da nema kompresije da cu pogledat svjecicu a ono nema svjecice xD..Al nasli svjecicu 50m iza nas malo izubijanu, zavido i dosli doma.