Bilo je jako ljepo i dosta organizirano i korektno.Bilo je naravno i onih nadobudnih,koji su preticali pa je tako jedan uletio prije Preluke u škare nezna ni sam kako ih je prošao ali nakon toga se smirio,nažalost bilo je i padova ali ništa strašno.Koliko sam vidio dečku nije ništa a ni skuter nije baš pretjerano razbijen.
Meni se prije polaska kod Meka usrala neka ptičurina na sic pa me zezali da je to sreća,ali sreća je bila loša pa mi tako kaod Preluke otpao kufer i ovim putem se zahvaljujem dečku na plavoj VXR200 koji ga je pokupio i jedno vrijeme vozio.Nažalost poslije Brseča morao sam doma(ipak imam djete)pa isto tako na povratku u Rijeci mi otpao centralni nogar i na kraju na mostu ne radi ENC uređaj(navodno je crknuo)loša mi bila sreća ali stigao sam doma živ i zdrav
Pozdravljam dečke iz Crikvenice s kojima sam ujutro krenuo sa Tifona,prava su ekipa.
Prvi put sam bio na meetu i vidimo se i na zatvaranju ako bude sve Ok.
Pozdrav Ivu i ostalima koji su bili na skupu.
Adro je pao, on je pobreban malo, kaciga je dobila žešće i prednja plastika desna strana je dobila,žmigavac otkinut i bubreg pogreban
Bilo je jako puno nadobudnih tipa lijevi zavoj i lik mi uletava s unutarnje strane i sa 80 me pretiče pun gas a ja ga gledam i vozim se sa trećinom gasa,mislim nije vam to potrebno jer sam mogao stisnut i ja pa bi letio u provaliju
Škerbec je ulovio kofer ja mislim, pričao mi je to netko
a ovo ostalo to je takav dan, nemoš ništ
Nek si se s nama provozao, drago mi je da ti se svidjelo, pozz