zoki priznaj da ti je mama dala auto samo da se ne voziš na skuteru jer ju se strah da ćeš se takav balav opet negdje složit
Tako da sfreaka nemoj puno vrijeđat, on na jednom kolu na skuteru u šutu odvozi više nego ti u autu na 4 kotača
ajde iwo ne pisi nebuloze jer tebe pogadja vise nego sfreaka sta pisem za njega...
a pisem zato jer smo super frendovi, + idemo skupa na fax, i on mene pokupi autom
tu i tamo i ja njega makar mi nije usput, tako da ove zajebancije moje ne shvaca sigurno ozbiljno...
sto se tice moje mame, auta ili nesto od toga...radije ne pisi pi*darije nego ispadat...da ne recem kakav...
Sto se tice voznje na zadnjem sfreaka i mene...decko zna i sta? Niti sam ljubomoran niti ista...
u 1 dan sam skuzio kako nakitani scoot vozit po zadnjem, s tim da sam poslje poceo malo nrg, ali reko ne treba mi to da se nebi spizdio
kad sam vec toliko truda i para ulozio u njega da mi zavide pola idiota...al ajde kad me vec mjesas, ako nis, barem cu po zadnjem vozit vise nego ti...
nemoj ovo shvatit nista osobno al sam morao napisat kad si se vec na mene okomio...