evo malo čitam, ovako andre@26 je dao na pm taj priijedlog da se po grobniku provozamo.
E sad, kad bi išli sa skuterima na pistu vi koji bi vozili, trebalo bi imat opremu, ne odjelo ali mislim da bi jakna, rukavice i kaciga bili obavezni a hlače ili traper ili goretex.
Za sve detalje bi se trebalo dogovorit sa direktorom piste, znači datum,cijenu i sve skupa, ali opet ako ja izdogovaram moram imat zaleđe i vaše garancije da ćete doć.Treba vidjet i kad je otvorenje piste i sve.
A prije dve godine kad su stuntofolersi bili pokrenuli priču da se ide na pistu ekipa je htjela da im se i gume da
dobro, to sad nije relevantno ali za grobnik nam treba informacija iz prve ruke i to trebam pribavit il ako se netko hoće prihvatit posla.
što se tiče Istre, ja nisam lokalpatriot neki veliki ali MK Scooter Inside je klub baziran u Rijeci i tu organiziramo meetove.
A za green garden, vidio sam slike i htio bi i ja proć po toj stazi i bilo bi lijepo tamo provest dan, samo onda bi ja drugačije to napravio.
Rekao bi npr jedan dan na forumu, otvorene su prijave za green garden, i nas 20 se prijavi, vi istrani dogovorite mi uplatimo pare i vidimo se tog i tog datuma.Green garden ili motodrom poreč netreba mješat u otvaranje sezone u Rijeci, to je posebna priča koju bi ja volio odraditi i u organizaciji i u cjelodnevnom druženju sa ljudima koji bi podržali tu ideju.
Treća stvar i zadnja, mi smo rekli još prošle godine da krećemo u realizaciju projekta "1. Mediteranski Scooter Open" koji će biti održan u gradu Bakru, sredinom drugog mjeseca predajemo u općinu idejni plan i zamolbu za ostvarivanjem prava na prostor za taj event, tako da će otvaranje sezone biti odskočna daska za taj projekt.
Da se razumjemo,ja sam za sve opcije otvoren ali treba se bazirat da što kvalitetnije odradimo ovaj meeting za otvaranje sezone.