Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
27.2.2010. RIJEKA Otvaranje sezone, slike updated =D
dhorvat:
Fino, dosta vas se skupilo. Al to je kod vas više manje normalne, jel tak? :toothy11:
Jedino me čudi, nisam na niti jednoj slici ovak na brzaka vidio Aeroxa :drunken_smilie:
Kaj je moguće da ljudu kod vas neznaju kaj je Aerox? Kod nas ih ima tu u okolici ko blata. Od 20 motora je 6 aeroxa :laughing9: :laughing9:
sfreak:
--- Citat: dhorvat - 28 Veljača, 2010, 20:35:50 ---Fino, dosta vas se skupilo. Al to je kod vas više manje normalne, jel tak? :toothy11:
Jedino me čudi, nisam na niti jednoj slici ovak na brzaka vidio Aeroxa :drunken_smilie:
Kaj je moguće da ljudu kod vas neznaju kaj je Aerox? Kod nas ih ima tu u okolici ko blata. Od 20 motora je 6 aeroxa :laughing9: :laughing9:
--- Kraj citata ---
na zatvaranju je bilo dosta, ali istina koliko sam vidio niti jednog aeroxa nije bilo...a nije bas da ih nema...netko je na meetu prokomentirao da nije bilo niti jednog, ne bi ni skuzio inace
Ive_MHR:
dobro reko michele, a ti turina dont srac :icon_biggrin: radi ti 4x istu rutu :)
Sauron:
e za svjećicu znam kako je to,išo frendu radit servis na nrg-u i idem odvidat svjećicu kad ono već bila dosta odvidana,samo rukom još par krugova i to je to xD :toothy12: :toothy9:
što se tiče meeta neznam kako vam je bilo u koloni vozit :toothy3: ali meni je bilo zakon s ekipom iz umaga,nas 4 laganini vozili,murja nas malo zadržalo pa smo zakasnili u brseč :happy8:
ja sam osto u Rijeci čekat frenda jer mu je RS stao pa naletili baš beneli,andre@ i lleo i otišo snjima a ovaj odveo poslje rs-a doma... :icon_thumright:
btw ste vidjeli nekog luđaka sa atx-om tamo u moščenićkoj dragi ?? :laughing9: to mi frend i reko je da je opro ovog fantoma plavo/bijelog :laughing7: :laughing7:
benelli:
--- Citat: Sauron - 28 Veljača, 2010, 20:48:27 ---e za svjećicu znam kako je to,išo frendu radit servis na nrg-u i idem odvidat svjećicu kad ono već bila dosta odvidana,samo rukom još par krugova i to je to xD :toothy12: :toothy9:
što se tiče meeta neznam kako vam je bilo u koloni vozit :toothy3: ali meni je bilo zakon s ekipom iz umaga,nas 4 laganini vozili,murja nas malo zadržalo pa smo zakasnili u brseč :happy8:
ja sam osto u Rijeci čekat frenda jer mu je RS stao pa naletili baš beneli,andre@ i lleo i otišo snjima a ovaj odveo poslje rs-a doma... :icon_thumright:
btw ste vidjeli nekog luđaka sa atx-om tamo u moščenićkoj dragi ?? :laughing9: to mi frend i reko je da je opro ovog fantoma plavo/bijelog :laughing7: :laughing7:
--- Kraj citata ---
vise nas je iz novigrada jedan je iz umaga hahahah :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju