Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

27.2.2010. RIJEKA Otvaranje sezone, slike updated =D

<< < (80/83) > >>

zoki_NRG:

--- Citat: DevMichele - 28 Veljača, 2010, 16:18:11 ---evo skupilo se nas 5 iz pule plus jos 3 decka smo prije opatije pokupili ..svi mi fino dosli kod meka oko 15 do 1 i zeljelismo nesto pojesti jbg nisamo rucali i nakon 15min se mi vracamo kad ono svi su nestali ...nije nimalo ispalo korektno prema nama..ako je vec dogovor bio da se krece dalje u 1:30  al ok bit ce jos meetova

--- Kraj citata ---
dogovor je bio kod meka u podne...mogli ste ranije krenut....i pisalo je da se jede u Archyu na povratku iz Brseca kako je bilo i dogovoreno..

DevMichele:

--- Citat: zoki_NRG - 28 Veljača, 2010, 16:26:07 ---dogovor je bio kod meka u podne...mogli ste ranije krenut....i pisalo je da se jede u Archyu na povratku iz Brseca kako je bilo i dogovoreno..

--- Kraj citata ---
16:45 Sunce se pojavilo u Rijeci

Završna Riječ "organizatora" 

Meeting point: Trg Republike Hrvatske (Mc'D) ili 111. brigade (dmaho preko puta jer je neki seljak kod meka sa štandom od kokakole, zgazit ću ga sa skuterom ako se ne makne xD)
Vrijeme: 12:00h (do 13:30 najkasnije)

ako smo vec dosli iz pule mogli ste nas pricekat al ajd iskoritili smo dan za obilazak po toweru

doritos:
super sto se nesli i drajvali ali organizacija je ono...pola nestanu, pola zvise i ekipa im otidje mislim ono...

preicao mi je jedan sta s vama bio iz zg i nit nekakva ekipa da ste ih docekali , niti organizacija...

kada cemo mi u zg organizirati , javite se i doceakt cemo vas ko prave prijatelje a ne ko ovo jucer...

Waynder:

--- Citat: doritos - 28 Veljača, 2010, 18:00:59 ---super sto se nesli i drajvali ali organizacija je ono...pola nestanu, pola zvise i ekipa im otidje mislim ono...

preicao mi je jedan sta s vama bio iz zg i nit nekakva ekipa da ste ih docekali , niti organizacija...

kada cemo mi u zg organizirati , javite se i doceakt cemo vas ko prave prijatelje a ne ko ovo jucer...

--- Kraj citata ---
:laughing9:

rijecki najlosiji meet... je bolji od zg najboljeg...

bio sam na obe strane 238782x

Iwo SR Tuono:
Doritos organiziraj i bauhaus nam da tandemku i 3 skutera trpamo i dolazimo  :icon_biggrin: 

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju