Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

27.2.2010. RIJEKA Otvaranje sezone, slike updated =D

<< < (82/83) > >>

Sauron:
kažeš da nismo išli laganini ne bi nas ni zaustavili hahahah xD :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy9:
najjače je bilo kad je reko,dečki imate 700kn a mi ono svi jbt :toothy11: i onda kaže ajd odite i pomalo...sva sreća da nam nije niš napisao,ja neam retrovizore i spulja je gore pa da ne bi šta srao jer je full gledo iza :icon_thumright:
što se tiče motora čudilo me da je toliko puno išlo do brseča,mislio sam da će samo 15-tak doć a bilo je dosta :icon_thumleft:

benelli:

--- Citat: Sauron - 28 Veljača, 2010, 21:05:38 ---kažeš da nismo išli laganini ne bi nas ni zaustavili hahahah xD :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy9:
najjače je bilo kad je reko,dečki imate 700kn a mi ono svi jbt :toothy11: i onda kaže ajd odite i pomalo...sva sreća da nam nije niš napisao,ja neam retrovizore i spulja je gore pa da ne bi šta srao jer je full gledo iza :icon_thumright:
što se tiče motora čudilo me da je toliko puno išlo do brseča,mislio sam da će samo 15-tak doć a bilo je dosta :icon_thumleft:

--- Kraj citata ---
ne nego je reko ajde svi po 700kn,ali ja sam znao da nece jer onaj murijak sa kojim sam pricao m ije reko sad cem osamo prvojerit prometne i dozvole i to je to nije m inista spominjao to sta smo preticazvali sa desne strane,a vi kada je reko svi po 700 kn ne ne imam samo 120 hahahahahahaha

Sauron:
aaaaaaahhhahahahaahahah xDDD :laughing9: :laughing9: :icon_biggrin:
to sam mu ja reko,jbt imo sam tako neš oko 120kn xD :toothy12:
ma dobro smo prošli stari jer inače su nas mogli ubit u pojam,za sve moguće napisat kaznu šta nađu.. ::)
poslje navečer je bilo pun qrac murje,frendove zaustavila 3x puta....vjerovatno su imali dojavu da dolazimo ili neš pa su nas tamo počekali jer 1x u životu vidim da su tamo a inače uvijek idem onuda kad idem u brseč,skoro svaki vikend idem i po ljeti i po zimi pa ih nisam nikad vidio tamo,znaju bit u ičićima dole,tamo su uvijek ali gore ???
sve u svemu je bilo fora,mac motora se skupilo :)

duje87:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 27 Veljača, 2010, 21:10:41 ---ovo je prvi put u povijesti da je nekom svjećica ispala sa mašine  :laughing6: :laughing6: zna karika roknut, dihtung vrisnut, pa čak i injektor izletit, al svjećica  :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---

je se meni dogodilo,odma crne misli u glavi,bloka je,adio, gotovo i to na magistrali pri 100kmh.. i pogledan dole,visi svicica na lulici :laughing6:,samo je posli bia problem sta san mora pricekat 20 min nasred magistrale dok se svicica oladila da je mogu u ruke uzet i zavidat :toothy12:

zL!Ko:

--- Citat: duje87 - 28 Veljača, 2010, 21:57:58 ---je se meni dogodilo,odma crne misli u glavi,bloka je,adio, gotovo i to na magistrali pri 100kmh.. i pogledan dole,visi svicica na lulici :laughing6:,samo je posli bia problem sta san mora pricekat 20 min nasred magistrale dok se svicica oladila da je mogu u ruke uzet i zavidat :toothy12:

--- Kraj citata ---

eh, aj super nisam jedini. Vec treci slucaj ispadanja svjecice. :toothy10: :toothy10: a to sta kazes da je vruca,, hehe klembic to zna najbolje. Ima otisak navoja na palcu xD

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju