Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

27.2.2010. RIJEKA Otvaranje sezone, slike updated =D

<< < (79/83) > >>

zoki_NRG:
ja cu rec ovo...faking katastrofa....obecali mi mc'sundye iz Meka, i dojdemo ja, Adro i Snake, i gledam...nitko mi nije kupio...

inace meet za 5...ovaj put je bilo super, jedino kad se krenulo i islo djir po gradu, pola ih krenulo direkt za Archie...al ajde, po putu su se svi nasli haha
inace voznja lijepa, naravno bilo je i divljanja al ok...zao mi je Adra jer se razbio u zajebanom zavoju, di je hlad, i cesta nije bila suha, i odletio u mali betonski blok posred ceste...
poslje voznja za Rijeku odlicna, lijepo se najeli, poslje do Towera i super...

svaka cast Iwotu jer je pola divljaka drzao na okupu bez da je itko preticao one koji su prvi vozili...

:headbang:

Waynder:

--- Citat: zL!Ko - 27 Veljača, 2010, 22:15:30 ---Imao bi vise slika al posto sam izgubio memorijsku imam samo 2 :toothy10: ALI nisu bilokakve, to su slike planetarno popularnog opatijsko-bosanskog BUGATIYA

--- Kraj citata ---

pise su bugattija

sa dva ti i sa j umjesto y...

ko da si napisao apriliyina felga XD

zL!Ko:

--- Citat: Waynder - 28 Veljača, 2010, 15:39:32 ---
pise su bugattija

sa dva ti i sa j umjesto y...

ko da si napisao apriliyina felga XD

--- Kraj citata ---

pa to je bilo namjerno xD

DevMichele:
evo skupilo se nas 5 iz pule plus jos 3 decka smo prije opatije pokupili ..svi mi fino dosli kod meka oko 15 do 1 i zeljelismo nesto pojesti jbg nisamo rucali i nakon 15min se mi vracamo kad ono svi su nestali ...nije nimalo ispalo korektno prema nama..ako je vec dogovor bio da se krece dalje u 1:30  al ok bit ce jos meetova

Iwo SR Tuono:
pa rekli smo jest u arčiju  :'(

e jedino me panjako preletio al njega nisam mogao nogom u deklo jer on jednostavno nema deklo na xt-u  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju