Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

27.2.2010. RIJEKA Otvaranje sezone, slike updated =D

<< < (76/83) > >>

andre@26:

--- Citat: benelli - 27 Veljača, 2010, 20:47:13 ---ja sam točno 260 km danas prešo i bed da sam se posljle brseča vračao u rijeku hahahahah :toothy12:

iwo znaš onu kameru od hrt-a šta si mi pokazao na korzu dok smo pričali da ti znaš šta je snimala :laughing7:

--- Kraj citata ---

Nismo valjda zavrsili na dnevniku?  ???  Ja nisam uocio niti jednu kameru osim iwe-tove

Iwo SR Tuono:

loša kvaliteta, morat ću bolje to al sam radio i da ovi sa 56k uspiju vidit nešto

benelli:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 27 Veljača, 2010, 20:58:38 ---jel jesmo :D  :o :o

--- Kraj citata ---
ma jesmo znaš kako :toothy12: :toothy12: :toothy12: temperature visoke ljepo vrijeme u rijeci, splitu, zagrebu i pokažu onaj kafič u rijeci preko puta meka hahahahahahahah :icon_biggrin:

Marino1907:

--- Citat: zL!Ko - 27 Veljača, 2010, 20:46:49 ---Sve u svemu bilo predobro, bar meni. zao mi sta je onaj decko pao al jbg, dogadja se.
e da, vracamo se doma i negdje kod praputnjaka meni rnr samo neki zvuk kao da se gusi i ugasi se. Probam ga upalit al nista. tad je klembo po zvuku slabe kompresije zakljucio da nema kompresije :laughing6: :laughing6: :laughing6:
da cu pogledat svjecicu a ono nema svjecice xD..Al nasli svjecicu 50m iza nas malo izubijanu, zavido i dosli doma. :glasses9: :glasses9:

--- Kraj citata ---

Reko sam ti ja danas mi sa ove strane loše sreće. :dontknow: :dontknow:

Iwo SR Tuono:
ovo je prvi put u povijesti da je nekom svjećica ispala sa mašine  :laughing6: :laughing6: zna karika roknut, dihtung vrisnut, pa čak i injektor izletit, al svjećica  :toothy12: :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju