Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

27.2.2010. RIJEKA Otvaranje sezone, slike updated =D

<< < (75/83) > >>

zL!Ko:
Sve u svemu bilo predobro, bar meni. zao mi sta je onaj decko pao al jbg, dogadja se.
e da, vracamo se doma i negdje kod praputnjaka meni rnr samo neki zvuk kao da se gusi i ugasi se. Probam ga upalit al nista. tad je klembo po zvuku slabe kompresije zakljucio da nema kompresije :laughing6: :laughing6: :laughing6:
da cu pogledat svjecicu a ono nema svjecice xD..Al nasli svjecicu 50m iza nas malo izubijanu, zavido i dosli doma. :glasses9: :glasses9:

benelli:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 27 Veljača, 2010, 20:34:20 ---Rijeka-Brseč-Ika-Rijeka TWR- Rijeka MC Donalds

di je problem >100km
ako to ije meet onda nezz šta je  :dontknow:

--- Kraj citata ---
ja sam točno 260 km danas prešo i bed da sam se posljle brseča vračao u rijeku hahahahah :toothy12:

iwo znaš onu kameru od hrt-a šta si mi pokazao na korzu dok smo pričali da ti znaš šta je snimala :laughing7:

Iwo SR Tuono:

--- Citat: benelli - 27 Veljača, 2010, 20:47:13 ---ja sam točno 260 km danas prešo i bes da sam se posljle brseča vračao u rijeku hahahahah :toothy12:

iwo znaš onu kameru od hrt-a šta si mi pokazao na korzu dok smo pričali da ti znaš šta je snimala :laughing7:

--- Kraj citata ---
ZNAM  :laughing6: :laughing6:

benelli:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 27 Veljača, 2010, 20:48:24 ---ZNAM  :laughing6: :laughing6:

--- Kraj citata ---
hahahaha ja se več pondao da cemo ja i ti završit na vjestima navečer u 7 i 30 , ja gledao vjesti kad ono paf :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:

Iwo SR Tuono:
jel jesmo :D  :o :o

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju