Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
27.2.2010. RIJEKA Otvaranje sezone, slike updated =D
Drnda:
tako mi je frendu sa tomosakija izletjela haha malo se odvila i od silne kompresije je katapultirana zavrsila :toothy12: :toothy12:
benelli:
iwo ali za haburger ti ne opraštam :hmh: :angry9: :toothy3:
Iwo SR Tuono:
:'( :'( sad će ljetni meet buraz :D ima vremena :icon_thumright: :icon_thumright:
zL!Ko:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 27 Veljača, 2010, 21:10:41 ---ovo je prvi put u povijesti da je nekom svjećica ispala sa mašine :laughing6: :laughing6: zna karika roknut, dihtung vrisnut, pa čak i injektor izletit, al svjećica :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
sta je najgore ovo mi nije prvi put da mi se to desilo xD. Al bit ce da je od silne kompresije :laughing9:
--- Citat: Marino1907 - 27 Veljača, 2010, 21:07:38 ---Reko sam ti ja danas mi sa ove strane loše sreće. :dontknow: :dontknow:
--- Kraj citata ---
jbmu, drugi put nas moraju vise posrat galebi pa ce mozd vise srece bit hahaha
benelli:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 27 Veljača, 2010, 21:29:47 --- :'( :'( sad će ljetni meet buraz :D ima vremena :icon_thumright: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
dobro znači imam plačen hamburger :icon_thumright: :notworthy:,jer mislim da je to uredu dođemo iz dalekih krajeva ljepo se sparkiramo odemo nesto pojest vratimo se kad ono svi pale pile i gas, ajde baci sve šta imaš u rukama i za njima :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju