Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
27.2.2010. RIJEKA Otvaranje sezone, slike updated =D
SPecial:
Ilinko. Da. Za ovo ne znam. Mozda se sretnemo na afteru,ali ne znam hocemo li se prepoznati. :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9:
Sauron:
--- Citat: SPecial - 25 Veljača, 2010, 22:28:58 ---Ilinko. Da. Za ovo ne znam. Mozda se sretnemo na afteru,ali ne znam hocemo li se prepoznati. :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9:
--- Kraj citata ---
a mislim ja na te maturalne i idem samo na aftere,daj frende lud si gledat one ceremonije i pi*darije tamo,počne mi se rigat od toga,jedanput sam bio od ekonomske u kvarneru i tamo ta ceremonija a ja i frend na šanku ločemo xD :toothy12:
šta misliš na after u subotu da ćeš doć ? ćeš doć do sevena u opatiju ?
moramo i mi napravit maturalnu stari moj,mi niš ne organiziramo,putovanje nam je za uskrs u prag a ovo još nismo niš,ni pričali o tome...baš ću se malo sutra dogovorit sa ovim mojim pendehosima u školi pa vidjet :duckie:
Ive_MHR:
mi onda idemo poslije brseca za nazad opet???
ma cek sta onda mi se ni ne isplati ici majkemi ili se negdje drugdje pogubit =) jer ovo nema smisla
Sauron:
--- Citat: Ive_MHR - 25 Veljača, 2010, 23:24:41 ---mi onda idemo poslije brseca za nazad opet???
ma cek sta onda mi se ni ne isplati ici majkemi ili se negdje drugdje pogubit =) jer ovo nema smisla
--- Kraj citata ---
pa da..u brseču se bude sat vremena i nazad do rijeke tj. prije do arčija stat pa kako je iwo napiso do towera i slično :icon_thumright:
šetaj se ti po rijeci sa tvojom ekipom pa kad dođu ostali odi snjima do towera i dalje ako nećeš do brseča :icon_tongue:
Marino1907:
Ako smijem primjetit totalna neorganizacija,ustvari Ivo je to sve ljepo organizirao i objasnio i sada čitam ovo pa meni nije jasno di je problem????
Ako je rečeno da s nađemo u 12 ispred Meka i da se ide do Brseča i tamo se stoji sat vremena i onda nazad ne vidim u čemu je problem????
Ovakvi skupovi su zamišljeni da se ljudi iz raznih krajeva nađu na jednom mjestu,popričaju,razmjene iskustva,podruže......
Već sam prije pisao da sam prije puno više hodao po skupovima,dok sam vozio motor i uvjek je zabavno srest ljude,istomišljenike i razmjenit iskustva,pa tako i sada kada sam već u godinama i imam dijete opet idem ali sa skuterom i poštujem organizatora i njegov plan dana.
Eto neznam zašto neki kompliciraju šta se tiče te vožnje,pa to je jedno ljepo druženje i ljepo proveden dan.Ako se nekome ne vozi onda nemora ni doć neka sjedi doma ili se vozi po kvartu sam i onako kako njemu paše a tu mislim da bi se trebali pridržavat pravila i plana organizatora.
Vidimo se u subotu.
Pozdrav.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju