Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

27.2.2010. RIJEKA Otvaranje sezone, slike updated =D

<< < (67/83) > >>

Sauron:

--- Citat: Marino1907 - 25 Veljača, 2010, 23:57:23 ---Ako smijem primjetit totalna neorganizacija,ustvari Ivo je to sve ljepo organizirao i objasnio i sada čitam ovo pa meni nije jasno di je problem????
Ako je rečeno da s nađemo u 12 ispred Meka i da se ide do Brseča i tamo se stoji sat vremena i onda nazad ne vidim u čemu je problem????
Ovakvi skupovi su zamišljeni da se ljudi iz raznih krajeva nađu na jednom mjestu,popričaju,razmjene iskustva,podruže......
Već sam prije pisao da sam prije puno više hodao po skupovima,dok sam vozio motor i uvjek je zabavno srest ljude,istomišljenike i razmjenit iskustva,pa tako i sada kada sam već u godinama i imam dijete opet idem ali sa skuterom i poštujem organizatora i njegov plan dana.
Eto neznam zašto neki kompliciraju šta se tiče te vožnje,pa to je jedno ljepo druženje i ljepo proveden dan.Ako se nekome ne vozi onda nemora ni doć neka sjedi doma ili se vozi po kvartu sam i onako kako njemu paše a tu mislim da bi se trebali pridržavat pravila i plana organizatora.
Vidimo se u subotu
Pozdrav.

--- Kraj citata ---
tako je,sve ljepo objašnjeno i to je to :) :icon_thumright:
see ya u subotu,bit će sigurno ljepo vrijeme samo neka cesta bude suha i to je to :zivili:

Iwo SR Tuono:
Problem je sto je ive šteker i on nebi dosao ni da mu platis benzin,hranu idnevnicu pa tu prodaje price,a doma krade naftu iz centralnog grijanja da bi se mogao vozit u mrtvom tipu  :laughing6: :laughing6:
mislim naspemija nekad iz kanticce za kosilicu al tolki šteker ko on nisam  :dontknow: :toothy12:

Sauron:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 26 Veljača, 2010, 10:07:29 ---Problem je sto je ive šteker i on nebi dosao ni da mu platis benzin,hranu idnevnicu pa tu prodaje price,a doma krade naftu iz centralnog grijanja da bi se mogao vozit u mrtvom tipu  :laughing6: :laughing6:
mislim naspemija nekad iz kanticce za kosilicu al tolki šteker ko on nisam  :dontknow: :toothy12:

--- Kraj citata ---
hahhahahaahah to care xD :laughing9: :laughing9:
znam ja dobro kad je kriza,stari moj po garaži sve late pretražujem,iz motorke izvadim neš malo i sva sreća da imam 2t agregat mali,iz njega uspijem još par dcl izvadit samo je sranje motorka 4% unutra pa onda ujutro krenut sa skuterom je smrt,još ga ja grijem tj. na mjestu 2min radi i onda kad krećem treba 10 sek jer trokira ko :laughing7:
ali sad kakvo je vrijeme vani...stari moj ja sam cijeli mokar došo doma,bio na onoj regrutaciji,ja i stiky idemo u marince hahahah xD :laughing9:
samo da sutra bude ljepo i neka se cesta malo osuši :)

Marino1907:
Uf koje loše vrijeme :'( :'( :'( :'( :'(

Iwo SR Tuono:
sutra je sunce cijeli dan od jutra,sad su rekli na telki a i na netu je tako isto

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju