Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

27.2.2010. RIJEKA Otvaranje sezone, slike updated =D

<< < (65/83) > >>

Sauron:

--- Citat: benelli - 25 Veljača, 2010, 21:34:19 ---pendeho oš snama za labin malo utrke gledat jer mi cemo isto kada dodemo u brseč produžit za labin pa onda doma :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
ček su to samo ti atvi i quadi ili imaš baš crossera i slično ? neda mi se ić gledat ta kolica,bliže mi je otić u konzum pa ih gledat... ::)  :icon_biggrin:
e sutra ima prometna škola...stari moj ja bi na to htio ić ali jbg čuvam se za subotu,gimnazijalke :laughing7: :laughing7:
mada ću bit zavaren pa neću ni jednu vidjet samo drugi dan na slikama nekim hahahha xD :laughing9:

benelli:

--- Citat: Sauron - 25 Veljača, 2010, 21:49:29 ---ček su to samo ti atvi i quadi ili imaš baš crossera i slično ? neda mi se ić gledat ta kolica,bliže mi je otić u konzum pa ih gledat... ::)  :icon_biggrin:
e sutra ima prometna škola...stari moj ja bi na to htio ić ali jbg čuvam se za subotu,gimnazijalke :laughing7: :laughing7:
mada ću bit zavaren pa neću ni jednu vidjet samo drugi dan na slikama nekim hahahha xD :laughing9:

--- Kraj citata ---
atv je ovaj vikend,sljedeci vikend se voze cross i enduro utrke,e sljedeci vikend cemo mi bit tamo cijeli vjerojatno jer cemo vozit pa prođi

Sauron:

--- Citat: benelli - 25 Veljača, 2010, 21:56:03 ---atv je ovaj vikend,sljedeci vikend se voze cross i enduro utrke,e sljedeci vikend cemo mi bit tamo cijeli vjerojatno jer cemo vozit pa prođi

--- Kraj citata ---
e enduro/cross obožavam,to ću ić gledat onda vjerovatno ali ovo mi se neda totalno,ne volim te "četverocikle"...
jbt na kraju će nas 6-7 tamo bit kod te crkve + vi...ovih par odustalo,ovaj ide tamo,ovaj ono bla bla,jedu g#vn# ::)

SPecial:
U petak su medicinarke      :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9:   hehe
hahahahhaahhah,jao
A ja izbijen iz koze sprdam se s frendom i ne *ebem ih 5/9.

Sauron:

--- Citat: SPecial - 25 Veljača, 2010, 22:21:37 ---U petak su medicinarke      :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9:   hehe
hahahahhaahhah,jao
A ja izbijen iz koze sprdam se s frendom i ne *ebem ih 5/9.

--- Kraj citata ---
ti i onaj ilenko ili kako već hahah :laughing7:
ček malo koje medicinarke ? baš sestre ili ? zubotehničaru su imali prošli pet. ili subotu ako se ne varam :icon_scratch:
znaš kad imaju veterinari možda ?? ;D ;D ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju