Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
27.2.2010. RIJEKA Otvaranje sezone, slike updated =D
D.A.N.C.E.K.:
Neznam...ja i lux bi 100% dosli da se ide na grobnik...budemo se jos danas ja i on dogovorili pa javimo konacni odgovor :P
DeLUX:
tako je...pošto đir i megić možemo dogovorit i u zagrebu...a grobnik nam je ipak neko odredište i znamo da tam nikad nije dosadno i da se možemo odmorit :glasses9:
Sauron:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 25 Veljača, 2010, 19:56:49 ---Ja oću da kupim kiflu a nigdje pekare :toothy12: :toothy12: :toothy12: :laughing6: :laughing6:
--- Kraj citata ---
dođi u moj pekar čovek,velika kuća,3 sprati ima xD :toothy12:
ja ostajem u brseču nakon toga,moram neš na mozili firefox radit a i navečer na neku maturalnu u opatiju pa mi je od tamo bolje ić jer se prije zarakijamo pa onda doletimo na maturalnu zabavu zavareni ko šahte :laughing9: :laughing7: :laughing7:
benelli:
--- Citat: Sauron - 25 Veljača, 2010, 21:29:15 ---dođi u moj pekar čovek,velika kuća,3 sprati ima xD :toothy12:
ja ostajem u brseču nakon toga,moram neš na mozili firefox radit a i navečer na neku maturalnu u opatiju pa mi je od tamo bolje ić jer se prije zarakijamo pa onda doletimo na maturalnu zabavu zavareni ko šahte :laughing9: :laughing7: :laughing7:
--- Kraj citata ---
pendeho oš snama za labin malo utrke gledat jer mi cemo isto kada dodemo u brseč produžit za labin pa onda doma :icon_thumright:
SPecial:
--- Citat: Sauron - 25 Veljača, 2010, 21:29:15 ---dođi u moj pekar čovek,velika kuća,3 sprati ima xD :toothy12:
--- Kraj citata ---
Maturalna u subotu????
Ja idem sutra. :laughing7: :laughing7: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju