Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

27.2.2010. RIJEKA Otvaranje sezone, slike updated =D

<< < (43/83) > >>

Marino1907:
I ja se nadam da će bit ljepo vrijeme i da će se to održat po dogovoru ako ne prebacuje se za 3mjesec,šat i nebi bilo loše jer će bit još toplije mada je i sada dosta toplo ali ova kiša izluđuje.Kao šta sam reko ja dolazim ako vrijeme dozvoli pa ćemo vidit šta će bit i kako će to proć,odnosno dali će mi se svidit.Meni brza vožnja ne predstavlja problem,istina da ne dolazim sa VXR200jer nije registrirana ali i Runner 50 ide jako dobro i nije problem ali ja sam ipak za grupnu i kulturnu vožnju,jer ipak je neko i organizator toga i ako nešto pođe po zlu ili nedaj bože nešto se desi tom organizatoru neće bit baš svejdno,pa iz poštovanja prema njemu i klubu treba bit i reda da sve prođe u jednom ugodnom druženju,razmjeni iskustava i da svima ostane u pamćenju kao dobro iskorišten dan u društvu istomišljenika.

Ive_MHR:
ja sam reko ivotu ako dodemo gore i krene mi nakon 10 min zapalit cu ga :icon_biggrin:

kako god ko god mi se glupira ispred leti sa ceste jbt sta su nesposodni za vozit ko ljudi

Iwo SR Tuono:
Do Brseca ce se ic organizirano,otprilike 70,a dobro se zna da tko brzo vozi vozi se sam.Auto ce ic na pocetku kolone najvjerovatnije pa ko pokusa pretec river i ja ga vracamo natrag ko i prosli put ;)

Sauron:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 22 Veljača, 2010, 21:12:45 ---Do Brseca ce se ic organizirano,otprilike 70,a dobro se zna da tko brzo vozi vozi se sam.Auto ce ic na pocetku kolone najvjerovatnije pa ko pokusa pretec river i ja ga vracamo natrag ko i prosli put ;)

--- Kraj citata ---
hahahahah ja sam bio prestigo soleta i adra u puntu jer sam moro,nsr samo što nije zakuho,temp. prema crvenom išla i ja uzbrdo pun gas pa sam stao tamo i čekao da se malo ohladi,taman vi naletili i gas xD :laughing7: :laughing7:
samo da nas vrijeme posluži,ja mislim da bi trebalo bit dobro jer nemože padat kiša skoro 2 tj.  :icon_thumright:
što se tiče vremena pa nije više ni toliko zima u Rijeci,bez beda se može vozit okolo :popc1:

benelli:

--- Citat: Sauron - 22 Veljača, 2010, 21:33:53 ---hahahahah ja sam bio prestigo soleta i adra u puntu jer sam moro,nsr samo što nije zakuho,temp. prema crvenom išla i ja uzbrdo pun gas pa sam stao tamo i čekao da se malo ohladi,taman vi naletili i gas xD :laughing7: :laughing7:
samo da nas vrijeme posluži,ja mislim da bi trebalo bit dobro jer nemože padat kiša skoro 2 tj.  :icon_thumright:
što se tiče vremena pa nije više ni toliko zima u Rijeci,bez beda se može vozit okolo :popc1:

--- Kraj citata ---
ali na svu srecu pendeho pa sad nema nsr-a pa ces vozit kulturno :toothy12:hahahahaha
moram nagovorit gezu da dode jbg klip  :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:

znaci ipak se ide onda za brseč,mi cemo onda kad dodemo u bresec produzit u labin na akrapovic day

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju