Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
27.2.2010. RIJEKA Otvaranje sezone, slike updated =D
Iwo SR Tuono:
--- Citat: Sauron - 22 Veljača, 2010, 21:33:53 ---hahahahah ja sam bio prestigo soleta i adra u puntu jer sam moro,nsr samo što nije zakuho,temp. prema crvenom išla i ja uzbrdo pun gas pa sam stao tamo i čekao da se malo ohladi,taman vi naletili i gas xD :laughing7: :laughing7:
samo da nas vrijeme posluži,ja mislim da bi trebalo bit dobro jer nemože padat kiša skoro 2 tj. :icon_thumright:
što se tiče vremena pa nije više ni toliko zima u Rijeci,bez beda se može vozit okolo :popc1:
--- Kraj citata ---
Skužio sam te a i pretpostavio sam da je il pregrijavanje il se nsr davi,znam da si miran pendeho pa ces sad bit oke :D
Sauron:
--- Citat: benelli - 22 Veljača, 2010, 21:43:55 ---ali na svu srecu pendeho pa sad nema nsr-a pa ces vozit kulturno :toothy12:hahahahaha
moram nagovorit gezu da dode jbg klip :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
znaci ipak se ide onda za brseč,mi cemo onda kad dodemo u bresec produzit u labin na akrapovic day
--- Kraj citata ---
hahahah pendeho jedan xD :toothy12: :toothy12:
nevjerujem baš da ću s foxom doć,vidjet ćemo još :icon_tongue:
da lol ma uzbrdo prva i prženje lamela,pa opet stat,pa krenut i kako neće,kazaljka od temp. se dizala prema crvenom ko mutava :toothy12: još frend na rs-u do mene sa 2 na motoru i njemu preko 90 temp. krenula tj. 3 crtice jer je digitalna ali mu se nije pregrijao a marino sr je jedva uzbrdo išo,bez ventila mu je bio motor i mrtav je u niskima,vozio trebu još,jedva nekako :laughing7:
iwo daj pročitaj PM na scoot. insideu :director: :bootyshake:
benelli:
--- Citat: Sauron - 22 Veljača, 2010, 22:06:32 ---hahahah pendeho jedan xD :toothy12: :toothy12:
nevjerujem baš da ću s foxom doć,vidjet ćemo još :icon_tongue:
da lol ma uzbrdo prva i prženje lamela,pa opet stat,pa krenut i kako neće,kazaljka od temp. se dizala prema crvenom ko mutava :toothy12: još frend na rs-u do mene sa 2 na motoru i njemu preko 90 temp. krenula tj. 3 crtice jer je digitalna ali mu se nije pregrijao a marino sr je jedva uzbrdo išo,bez ventila mu je bio motor i mrtav je u niskima,vozio trebu još,jedva nekako :laughing7:
iwo daj pročitaj PM na scoot. insideu :director: :bootyshake:
--- Kraj citata ---
aha znaci neki enduro je u điru hahahaha :toothy12:
Sauron:
hahah buš videl :toothy9:
ma da i sa lisicom dođem boli me,glavno da se sprdamo :laughing7:
šta je leo promenil klip na rs-u ? će prit ?
moreno govori da neće...
zoki_NRG:
nista ekipa, ajde super da se nesto uopce organizira...
a reci cu i jos nesto...kazu da se nis ne organizira, koliko ja puta znam, u 5 min par ljudi, najdemo se i vozikamo, kao primjer negdje 10 - 11mjesec, u 5 minuta nas se skupilo 10-15 u Kraljevici, a jedino ja i Toni iz Kraljevice pa smo se vozili, bilo je tu jos dosta i nocnih voznji i svega, pola slika nema po forumima...cak kad je bilo ona fora svaki petak meeting, pa se skupilo skutera jedno 10 i usred noci isli do Crikvenice kad sam vodio ekipu po starim cesticama, al evo, ovo proljece ja se nadam, da ce se skupit koji put nesto ljudi pa da odemo na neke voznjice...
imam neke rute i to...al svi su rekli da se poceka ljepse vrijeme...
sto se tice meeta, lijepo kad se krece cekajte svih kod meka, a Iwo ako ti to predvodis, ili neki auto, naglasite tamo, i reci kome ne pase, neka ide doma...
:icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju