Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
27.2.2010. RIJEKA Otvaranje sezone, slike updated =D
Ive_MHR:
normalno da nije marino kada je sve nova ekipa i sve vecinom klinci ko sta je ivo reko, sjecam se kako je to bilo prije kada sam ja bio klinac doslovno i tek poceo ucit sta su ruline i pm, nije to to vise 8)
Sauron:
meni je fora to što se svi nađu pa gušt malo u skupini se sprdat,neko cima,pali gumu i slično ali me živcira što se svi nakon meka raziđu tj. naprave 2 đira po gradu i onda svi doma,samo da ih se slika i vidi pa odu doma...nije im uopće do vožnje...
ovaj put će bit zakon jer će se ić do brseča pa malo ganjanja ali opet sranje za ove sporije šta će...? bit će 3 skupine,1. oni najžešći koji će doć rijeka-brseč za 5min,drugi onako srednji tempo,brz i lagan i zadnji ovi brižni spori,ili sa trebom ili skuteri sve original pa jedva 70-80km/h idu...nema teoretske šanse da će se držat svi u grupi do tamo... :binkybaby:
a znam kako će to bit,recimo 25-30motora će se skupit kod meka,u brseču će nas bit 10 maximalno...neki će možda samo do arčija a ostali ni do tamo :sad3:
malo je glupo za ove koji dođu negdje iz daleka,oni bi se htjeli odmorit i sjest negdje jest 30min ili sat vremena,chillat malo i to a ovi svi nabrijani drugi za vozit se i slično tako da to po meni ne funkcionira,takvi meetovi su za ić vozit se i gotovo,izdivljat se po onoj cesti,nazad negdje do towera i slično,cuga i svi doma :icon_thumright:
onda dođite u Rijeku u 10h,odi po kafićima,restoranima,dućanima,šta već... i poslje dođite još na meet i to je to,šta drugo... ::)
DeLUX:
platite neke ćevape i ja dolazim...neda mi se baš tolko vozit da bi potrošio 50kn u meku i vozio se pol sata po rijeci i onda doma :)
Marino1907:
E tu je i problem šta se tiče vožnje.Bio sam na puno susreta sa motorom i vozio u grupi i tamo se zna kako se vozi,lagano da svi mogu pratit u skupini nema preticanja ni glupiranja.Napravi se neki ljepi đir pa nazad i onda zabava daleko u noć.Ja znam da to nije isto ali šta e tiče ovog dijela vožnje u skupini to bi se moglo ispoštovat tako da ljepo Ivo vozi na čelu kolone recimo 60-70Km/h i za njim svi do Brsča i isto tako nazad.Ja se spremam i u subotu ću doć 100% ako nebude kiše i to će mi bit prvi put sa tom ekipom koji su puno mlađi od mene.idem vidit kako će to bit ali ako vidim da je to neorganizirano i bez ikakvog reda lagano do obilaznice i polako doma i više sigurno neću dolazit.Ako bude Ok opet ćemo se viđat sigurno.
Sauron:
--- Citat: Marino1907 - 22 Veljača, 2010, 19:45:32 ---E tu je i problem šta se tiče vožnje.Bio sam na puno susreta sa motorom i vozio u grupi i tamo se zna kako se vozi,lagano da svi mogu pratit u skupini nema preticanja ni glupiranja.Napravi se neki ljepi đir pa nazad i onda zabava daleko u noć.Ja znam da to nije isto ali šta e tiče ovog dijela vožnje u skupini to bi se moglo ispoštovat tako da ljepo Ivo vozi na čelu kolone recimo 60-70Km/h i za njim svi do Brsča i isto tako nazad.Ja se spremam i u subotu ću doć 100% ako nebude kiše i to će mi bit prvi put sa tom ekipom koji su puno mlađi od mene.idem vidit kako će to bit ali ako vidim da je to neorganizirano i bez ikakvog reda lagano do obilaznice i polako doma i više sigurno neću dolazit.Ako bude Ok opet ćemo se viđat sigurno.
--- Kraj citata ---
odma ću ti reć,tamo poslje lovrana nema teoretske šanse da će vozit pomalo a cesta mošć. draga-brseč će svi pržit pun gas jer je ta cesta majka i tamo će svi letit ali bit će ostali sigurno u skupini,pomanje vozit i svi jedan iza drugog :icon_thumright:
ja isto iskreno se ne bi vozio po onim cestama dalje 60-70 jer bi kao popizdio a i mami te cesta da baš rokneš nižu i gas tj. u usisavač slučaju samo gas do kraja :toothy12:
a i opet neš vrijeme jeb*...nadam se da će se popravit pa bit ljepo za vikend :zivili:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju