Koji ste vi amateri kompa moj, organiziramo mediteran scooter open i došli mi gradonačelniku i kad je lik bacio na papir šta sve treba od birokracije riješit pa nadalje pali mi na guzicu koliko toga ima. Jbt da bi išta počo radit prvo treba prostor, pa od policije krenut izganjat dozvolu za održavanje, pa i hitna se mora platit,imaš milijun stvarčica koje treba riješit da bi vi došli na pola dana i ošli ća.
Ne radim ja meetove ovakve bez razloga, a za Sloveniju vi isto mislite da je to sve tako kako je. Iza njih stoji Motospirit,trgovina koja ima kapital s kojim može nešto napravit,a MK Scooter Inside drže 3 dečka od 20 godina koji il idu na fax il nešto rade sastrane i imaju i drugih obveza osim vodit moto klub.
Vidim ja da ste svi revoltirani nešto i samo znate srat a niste upućeni u situaciju,hvala na podršci svima koji su stali iza mene jer znaju da organizacijom bilo kojeg meeta stavljam svoje vrijeme i trud na korištenje svima koji žele doć,družit se i provozat. A vi koji govorite nešto da je lako složit meet, slobodno, ja ću doć na taj vaš meet kojeg vi organizirate, na kojem skupite 100 ljudi i uspijete ih održat 20-30 kilometara na okupu i kad vam murija uleti na meet i pita vas dal ste vi organizator a niste prijavili skup,podbacit svoj šupak i reć da ja sam taj i sebe stavit pod kaznenu ili bilo koju odgovornost.
E,zoki je organizirao isto bio noćni meet i isto sam došao i rekao svaka čast kompa,organizirao si idemo se vozit po tvojim pravilima.
I treće, MK Scooter Inside je mlad klub,bez velike tradicije, bez puno sredstava i vodstvo je bez puno iskustva u vođenju kluba. Za razliku od starije braće koja su na sceni po dvadesetak godina i klubova iza kojih stoje ljudi sa tvrtkama i organiziraju svoje hepeninge mi nemamo takve mogućnosti niti takvu scenu jer našu scenu tvore većinom DJECA od 15-17 godina koji moraju doma sa meeta ić doma u 21h jer im mama nije dala da ostanu duže.Radi se o tome da skuteri nisu motori, da većina vas priča o Sloveniji a iz dvorišta nisu izašli, da većina vas koji serete toči 5 kuna dnevno u skuter i nema ni za kutiju cigara, da većina vas nije sposobna organizirat dječiji vrtić da ode u kazalište j#bote a tu se krilite.
JA SAM REKAO I KOD TOG OSTAJEM, TKO ŽELI DOĆ NA MEET DOBRODOŠAO JE, TKO NE ŽELI NE MORA!