Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

27.2.2010. RIJEKA Otvaranje sezone, slike updated =D

<< < (27/83) > >>

benelli:

--- Citat: pajo - 11 Veljača, 2010, 22:19:23 ---sad baš gledam kartu malo mi to sve bezveze. šta znači onda idemo za rijeku dođem tamo  budem 1h i ajmo nazad ganjaža za brseč.malo mi to sve bezveze :sad1:
bolje mi onda da idem samo u brseč i nazad za pulu...

--- Kraj citata ---
pa idemo u rijeku na meeting i onda svi skupa za brseč i mi samo produzimo dalje tj stanemo malo i onda idemo nazad mi

pajo:

--- Citat: benelli - 11 Veljača, 2010, 22:21:09 ---pa idemo u rijeku na meeting i onda svi skupa za brseč i mi samo produzimo dalje tj stanemo malo i onda idemo nazad mi

--- Kraj citata ---
kolko inače traje okupljanje u rijeci??
nedamise guslati do rijeke pa da dođem i ajmo nazad za 1h,i to možeš zamisliti šta če biti od vožnje rijeka-brseč kad se nabrijana bagra skupi...
dogovorit čemo se još,vidit čemo kolko če se skupit iz pule??

Ive_MHR:
ma ne zanima me uopče minimum pol sata se odmaramo u RI pa makar iso sam, i u pm sva puta je u RI ne idem nema sanse jbt u brsec u k, opet sve u k

SPecial:
A mozete i ovako,dodemo/te svi do Arcija,pa tko hoce ide đir do Brseca,ostali cekaju kod Arcija.
Tko dođe prvi je glavni    :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:
A ostali se goste u Arciju     :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:
I nastavak rute kako je Iwo isplanirao,samo me zanima kako ce taj "Street race" dopustiti policajci?

Sauron:
prošli put smo ja i panjako sa xt-om prvi doletili do arčija,bilo je još par skuteraša iza nas a cesta poslje mošć. drage je milina,raj,predobra je...svaki zavoj znam već napamet xD :laughing7:
trebamo prvo stat kod arčija,tamo se najest i onda gas do brseča :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju