Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
27.2.2010. RIJEKA Otvaranje sezone, slike updated =D
vanjossi:
--- Citat: pajo - 11 Veljača, 2010, 21:25:09 ---koliko to ima vozikanja rijeka-brseč(km) tamo nazad.
najgore je to jer ima žuljat guzicu pula-rijeka x2 i još po rijeci oče to ljudi izdržati :dontknow:
--- Kraj citata ---
stari moj 300 km ti ne gine :toothy11:
benelli:
--- Citat: pajo - 11 Veljača, 2010, 21:25:09 ---koliko to ima vozikanja rijeka-brseč(km) tamo nazad.
najgore je to jer ima žuljat guzicu pula-rijeka x2 i još po rijeci oče to ljudi izdržati :dontknow:
--- Kraj citata ---
ajde pajo idmeo i nemoj se toliko zalit :toothy12:,dodemo u rijeku i kad idemo za brseč to nam je i tako usput,kad dodemo u brseč poslje mi produzimo u istru hahahah
pajo:
--- Citat: vanjossi - 11 Veljača, 2010, 21:57:43 ---stari moj 300 km ti ne gine :toothy11:
--- Kraj citata ---
ja mislim da je i zadnji put bilo tu negdije oko 270km
jedva sam dočeko da dođem doma ;D
benelli:još se razmišljam ako nas se skupi 5 onda neču iči ako nas bude više oko 10 skuteraša onda idem sigurno
i onako se nismo još ništa dogovorili ko ide??neznam
benelli:
--- Citat: pajo - 11 Veljača, 2010, 22:04:38 ---ja mislim da je i zadnji put bilo tu negdije oko 270km
jedva sam dočeko da dođem doma ;D
benelli:još se razmišljam ako nas se skupi 5 onda neču iči ako nas bude više oko 10 skuteraša onda idem sigurno
i onako se nismo još ništa dogovorili ko ide??neznam
--- Kraj citata ---
a jbg onda pajo nadam se da ce vas se skupit onda 10 uglavno nas 5 idemo iz novigrada,pricali jucer ja i ive pa da se nademo svama tamo malo poslje labina i da idemo dalje svi skupa :icon_thumright:
pajo:
--- Citat: benelli - 11 Veljača, 2010, 22:13:34 ---a jbg onda pajo nadam se da ce vas se skupit onda 10 uglavno nas 5 idemo iz novigrada,pricali jucer ja i ive pa da se nademo svama tamo malo poslje labina i da idemo dalje svi skupa :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
sad baš gledam kartu malo mi to sve bezveze. šta znači onda idemo za rijeku dođem tamo budem 1h i ajmo nazad ganjaža za brseč.malo mi to sve bezveze :sad1:
bolje mi onda da idem samo u brseč i nazad za pulu...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju