Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

27.2.2010. RIJEKA Otvaranje sezone, slike updated =D

<< < (28/83) > >>

benelli:

--- Citat: Sauron - 12 Veljača, 2010, 00:25:45 ---prošli put smo ja i panjako sa xt-om prvi doletili do arčija,bilo je još par skuteraša iza nas a cesta poslje mošć. drage je milina,raj,predobra je...svaki zavoj znam već napamet xD :laughing7:
trebamo prvo stat kod arčija,tamo se najest i onda gas do brseča :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
prvi si doletio jer si ima nsr-ku  :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:,sad sa ovom kebom ces doci zadnji  :icon_tongue:

Sauron:

--- Citat: benelli - 12 Veljača, 2010, 09:17:45 ---prvi si doletio jer si ima nsr-ku  :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:,sad sa ovom kebom ces doci zadnji  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---
hahhahhaha care xD :toothy12:
ma možda neću ić sa mlincem,još ću vidjet... ;D  :icon_thumright: uglavnom vidimo se dole drugu subotu i to je to :zivili:

benelli:

--- Citat: Sauron - 12 Veljača, 2010, 10:06:12 ---hahhahhaha care xD :toothy12:
ma možda neću ić sa mlincem,još ću vidjet... ;D  :icon_thumright: uglavnom vidimo se dole drugu subotu i to je to :zivili:

--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
nego sta ces doc sa onom r1 ili r6 sta je bilo ono sta je imao onaj tvoj drug :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:

Marino1907:
Ima ko da ide sa Krka 20.02.??
Ili ovi dečki koji idu iz Crikvenice neka se jave pa se nađemo u Kraljevici pa polako svi zajedno u Rijeku.
Još jedno pitanje pošto bi mi ovo bio prvi takav skup dali je ta grupna vožnja u pratnji policije,pa se vozimo normalno ili je to po sistemu ko koga j.....e ??? ???

zL!Ko:

scooter inside:

--- Citat: zliko ---ide nas par iz ck pa da se nadjemo na tifonu pa na krizisce i za ri pomalo ako os
--- Kraj citata ---

ide nas 3 sigurno, jos par upitnih.
moze da se na tifonu nadjemo?,

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju