Općenito > Generalno o skuterima
Luna caper
roby44:
daj Nikon dosta je...
u svakoj temi pljujes baotian, mislim da si rekao svoje misljenje i dosta o tome. pusti ljude da voze sta hoce, niko te ne tjera da ga kupis.
odin:
--- Citat: Nikon - 19 Srpanj, 2007, 15:30:09 ---
P.P.S.@ odin.. mene osobno nervira sta ciuce ono kad das zmigavac .. iritantno za poludit.. kad se naviknes svako malo stisnit botun da izbaci zmigavac onda se nece dogodit da ostane upaljen ;)
--- Kraj citata ---
meni je to zakon, tih par sekundi iritacije usiju da ne zaboravis ugasiti zmigavac :)
Mr J:
Nisam citao cijelu temu jer mi se neda, ali ovo za zmigavce je korisno kada imas zvucnu signalizaciju pri ukljucenom zmigavcu jer zna se desiti da si ponekad mislis da si dao zmigavac a zapravo nisi...
Nikon:
ta signalizacija mi je trebala dosta kad san tek pocea vozit warriora jer mi se dogadjalo da vozin ravno a drzin upaljen zmigavac kroz par raskrizja...
al isto nervira i to strasno.. i mislin da s vrimenon vecina pocupa tu signalizaciju van
--- Citat: roby44 - 19 Srpanj, 2007, 16:37:11 ---daj Nikon dosta je...
u svakoj temi pljujes baotian, mislim da si rekao svoje misljenje i dosta o tome. pusti ljude da voze sta hoce, niko te ne tjera da ga kupis.
--- Kraj citata ---
pa nebi ga ni kupia, ne kuzin kako mozete preporucat nekom nesto da kupi ako nevalja, zna se da nevalja.. nije to javna tajna.. koliko para toliko muzike...
ima puno boljih skutera za uzet za sitno visu cjenu..
jel ti sve govori da se baotian prodaje u trgovackim centrima.. ono stvarno kupujes kruv pa amo kupit i skuter... pocela prodaja sa 6000kn pa na 5500.. sad ga ima za 4000kn (u oglasniku i za 2000kn stari svega misec, dva dana)
toliko o kvaliteti.. i pouzdanosti...
neman ja nista protiv baotiana... svejedno mi je sta ces ti ili ko drugi vozit... oces vozit beverly-a ili baotiana.. ne vozin ja to je cinjenica, ali zasto sutit o kvaliteti nekog motora pa da se ko zaleti i kupi ga pa se raocara i baci novce bezveze...
al u pravu si dosta od mene :binkybaby: :dontknow:
konobar:
koje kuglice da uzmem za lunu?? :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju