Općenito > Generalno o skuterima
Luna caper
BunnyRabbit:
Što se dugih svjetla tiče, dobra je to stvar na skuterima. Frend ima Apriliju Ditech-a i koja korist što ide 80-90 ili koliko već kad po mraku vidiš 5 m ispred sebe, a po cesti svakakvih živih i neživih sranja. Naravno da svjetlo nije kao na autu, ali je dovoljno.
Zvučne signale na žmigavcima također smatram više nego korisnima. Možda ponekad smeta (ali nakon nekog vremena kao da sam prst počne reagirati na taj zvuk i gasi žmigavce :toothy12:), ali sigurno su svi barem nekoliko puta htjeli poslati kvragu onog ispred sebe kad prođe par raskršća za upaljenim žmigavcem i pritom se poteže po cesti, a ne možeš ga proć jer neznaš kad stavrno misli skrenut.
X-Thug:
--- Citat: BunnyRabbit - 27 Srpanj, 2007, 09:53:54 ---Što se dugih svjetla tiče, dobra je to stvar na skuterima. Frend ima Apriliju Ditech-a i koja korist što ide 80-90 ili koliko već kad po mraku vidiš 5 m ispred sebe, a po cesti svakakvih živih i neživih sranja. Naravno da svjetlo nije kao na autu, ali je dovoljno.
Zvučne signale na žmigavcima također smatram više nego korisnima. Možda ponekad smeta (ali nakon nekog vremena kao da sam prst počne reagirati na taj zvuk i gasi žmigavce :toothy12:), ali sigurno su svi barem nekoliko puta htjeli poslati kvragu onog ispred sebe kad prođe par raskršća za upaljenim žmigavcem i pritom se poteže po cesti, a ne možeš ga proć jer neznaš kad stavrno misli skrenut.
--- Kraj citata ---
uf ja bi ubia takve,a jači su mi oni šta skreću bez žmigavca...ja san reka kad položin da ću se namjerno skucat u jednog takvog,pa me boli k**ra* za štetu meni i njemu...samo da ih pameti naučim...
speed:
ja na sf ima duga i kratka svijetla+abland,kad je prazna cesta vozim se sa kratkim svijetlima+abland,rezulata potpuna osvijetljenost ceste
konobar:
EVO SESTRA MI JE PROŠLA 3700 KM,prezadovoljna je a i ja isto.ima par dana da je zaladilo i motor uopce ne moze raditi na minimumu i stalno se gasi,je li neko zna u čemu je problem?e i koje aditive ulivate zimi u gorivo?..nije ni prije moga,pa mi je lik reka da je zbog goriva i otkako ulivam na omv-u nisam ima problema,ali evo zaladilo i problemi se vratili.
pitaNS:
--- Citat: speed - 29 Srpanj, 2007, 15:16:02 ---ja na sf ima duga i kratka svijetla+abland,kad je prazna cesta vozim se sa kratkim svijetlima+abland,rezulata potpuna osvijetljenost ceste
--- Kraj citata ---
ja na jetforcu imam kratka/duga + ablend, toliko su dobra svetla da ni jednom trenutku nisam pomislio da bi mogao imati bolja... :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju