Općenito > Generalno o skuterima

Luna caper

<< < (10/13) > >>

Punisher:
I Yamaha Aerox isto ima duga svjetla...

Ima ih većina skutera duga svjetla - pogotovo noviji modeli, samo nemaju ablend kao što imaju skuteri sa većim kubikažama

Nikon:
je samo skuter od 50 ccm NEMORA imat duga a priko 50 mora .. i ni jedan skuter od 50 ccm NEMA prava duga svitla jer san ja sva ta svitla gleda i svitle ko kratko od maxi skutera pa sad ...

baotian je SMECE pa koliko ja neam pojma smece bia i osta radia se u tvornici ili na brodu.. po meni je to cista prevara jer se kvari, neide kurca, lose kvalitete pa vi nabite i reflektor na njega i dalje nevalja!

ako se lunu usporedjuje s baotianom i kvalitete baotiana je onda je slobodno zapalite

odin:

--- Citat: Punisher - 18 Srpanj, 2007, 09:25:43 ---I Yamaha Aerox isto ima duga svjetla...

Ima ih većina skutera duga svjetla - pogotovo noviji modeli, samo nemaju ablend kao što imaju skuteri sa većim kubikažama

--- Kraj citata ---

kymco na svim skuterima ima ablend takodjer, i najjeftinijima. kod kymca je dobro i sto serijski dodje sa zvucnim signalom pok.smjera, kao i vecina tajvanaca. To je nesto sto bi po mom misljenju trebalo biti obavezno kod svih, homologacijski uvjetovano.

filiplatinovicz:
nema ni jedan skuter od 50 ccm duga svitla, to je uvijet za vecu kubikazu

samo citiram Nikonov navod... vrlo brzo sam sebi skočio u usta...
baotian je izvradstan motor za cijenu po kojoj se nudi... bez obzira kako se zvao, ako na deklu motora pise baotian, to je znak stanovitre kvalitete. Poznajem mnogo zadovoljnih vlasnika... luna je tek stigal na nase trziste pa će se o kvaliteti moći raspredati tek za neko vrijeme. napisao sam da su neki sklopovi kvalitetniji nego na baotianu, ali to u praksi ne mora značiti ništa. vrlo su slični i itekako usporedivi. ne razumijem zbog čega toliko ružnih riječi za baotian??? nije li to malo pretjerano, tim vise sto nije ničim argumentirano, osim glupavom tezom da se motori slažu na brodu...

Kymcovim motorima samo pohvale... agiliti je relativno duže na tržištuu, uspješno se prodaje u europi gdje je pravi hit. sigurno je izvrsna alternativa za lunu 2T, a nije značajno skuplji... tko voli 4T, alternativa je piaggio zip!

Nikon:
pilipe pricas gluposti..

zahebo sam se za 50ccm ... sa dugima jebiga sitia san se posli da spacer od prijatelja ima duga i ablend .. sta sad ja znan priznat kad zaseren a ne pizdin bezveze

zasto protiv baotiana=?

zato sta je smece... jesi se vozia na tome?? da pocnen kako je jednom poznaniku masina zaribala nakon 50km, kolegi iz skole ispali utezi, otisa anlaser, ispa kufer (u voznji), riknila svitla, pa je cucla struju, pa je dobia novi, pa mu je novi prisa 1000km i neide kur*u, gusi se, place, stenje... da pocnen od toga mozda kako nema djelova, kako ni jedan bolji serviser nece da ga uzme u servis, ili da pocnen od toga kako su njihovi "servisi" PUNI sjebanih baotiana ili pak da pocnen od toga sta ide 40 na sat realne brzine, sta s dvoje brze setas od njega na cesti.. sta usporava promet, povecava mogucnost krša po cesti i 100 cuda...

pa sporiji je duplo od kymcovih 4t 50ccm skutera...

kad ti je tako dobar prodaj vespu, skippera i sf2 pa si kupi 3 baotiana, ja ti poklonim halogenu lampadinu da imas duga svitla.

P.S. kad si skacem i dalje usta ja jos uvik tvrdin da su u manjini 50 ccm skuteri s dugim svitlima i da se nemoraju imat za proc tehnicki, a skuteri vece kubikaze moraju

skacem skacem..

ustaaaa

P.P.S.@ odin.. mene osobno nervira sta ciuce ono kad das zmigavac .. iritantno za poludit.. kad se naviknes svako malo stisnit botun da izbaci zmigavac onda se nece dogodit da ostane upaljen ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju