Općenito > Generalno o skuterima

sr vilice vs aerox vilice

<< < (6/11) > >>

te-te-ac:

--- Citat: speed - 06 Siječanj, 2010, 18:27:39 ---i k tome jos ti pise u knjizici  12 cola a rox je 13 cola

--- Kraj citata ---

kakih 12cola ??

speed:

--- Citat: te-te-ac - 06 Siječanj, 2010, 23:39:07 ---kakih 12cola ??

--- Kraj citata ---

moja greska,opet sam pio :laughing7:

marko_AeRoX:

--- Citat: dhorvat - 06 Siječanj, 2010, 21:43:29 ---Kolko se ja sjećam nisi se žalio do Bjelovara i nazad kad sam ti posudio Roxa. On ima tvrđi ovjes, ali nije tolko neudobniji kolko je tvrđi. Kad smo išli u Slavonski Brod na istim mjestima nas je počela bolet guzica, a ti si vozio puno udobniju SRku, a po tvome bi to značilo da te na Roxu treba prije zaboliti  :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---

haha, ovo ide u sig  :toothy12:

2TDottore:

--- Citat: dhorvat - 06 Siječanj, 2010, 21:43:29 ---Kolko se ja sjećam nisi se žalio do Bjelovara i nazad kad sam ti posudio Roxa. On ima tvrđi ovjes, ali nije tolko neudobniji kolko je tvrđi. Kad smo išli u Slavonski Brod na istim mjestima nas je počela bolet guzica, a ti si vozio puno udobniju SRku, a po tvome bi to značilo da te na Roxu treba prije zaboliti  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---

naravno da me zabolila guzica i jos puno toga kad smo se do S.Broda vozili zbog tebe ko babe i nisam znao kam bi sa sobom od dosade ....kad sam iso sa srkom na more napravio sam 400km prakticki u komadu i nis me nije bolilo kad je voznja bila uglavnom na nož...da si iso samnom umro bi vjerojatno do dolje i to dvaput... ;D

dhorvat:

--- Citat: marko_AeRoX - 07 Siječanj, 2010, 10:25:14 ---haha, ovo ide u sig  :toothy12:

--- Kraj citata ---

A još si razmišljam dal da napišem poruku ispod svega: "Molim pripadnike non-heteroseksualne skupine da se suzdrže komentara"  :toothy12: :laughing9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju