Općenito > Generalno o skuterima
sr vilice vs aerox vilice
dhorvat:
--- Citat: 2TDottore - 07 Siječanj, 2010, 11:44:53 ---naravno da me zabolila guzica i jos puno toga kad smo se do S.Broda vozili zbog tebe ko babe i nisam znao kam bi sa sobom od dosade ....kad sam iso sa srkom na more napravio sam 400km prakticki u komadu i nis me nije bolilo kad je voznja bila uglavnom na nož...da si iso samnom umro bi vjerojatno do dolje i to dvaput... ;D
--- Kraj citata ---
Sad pričaš gluposti. Da sam se i ja na nož vozio ni meni nebi niš bilo vjerojatno. :laughing7:
Ustvari kaj se uopće prepirem, ionak buš jedan dan u žbunju završil di te niko nebu našo. A meni se žale da vozim ko luđak, kaj bi za tebe onda rekli :toothy12:
2TDottore:
--- Citat: dhorvat - 07 Siječanj, 2010, 12:42:17 ---Sad pričaš gluposti. Da sam se i ja na nož vozio ni meni nebi niš bilo vjerojatno. :laughing7:
Ustvari kaj se uopće prepirem, ionak buš jedan dan u žbunju završil di te niko nebu našo. A meni se žale da vozim ko luđak, kaj bi za tebe onda rekli :toothy12:
--- Kraj citata ---
za mene nis ne govore jer me ni nevide kolko sam brz pa nemogu nis ni komentirat....XD
marko_AeRoX:
--- Citat: dhorvat - 07 Siječanj, 2010, 12:40:35 ---A još si razmišljam dal da napišem poruku ispod svega: "Molim pripadnike non-heteroseksualne skupine da se suzdrže komentara" :toothy12: :laughing9:
--- Kraj citata ---
haha :toothy9:
R@kija:
--- Citat: 2TDottore - 07 Siječanj, 2010, 12:43:45 ---za mene nis ne govore jer me ni nevide kolko sam brz pa nemogu nis ni komentirat....XD
--- Kraj citata ---
ahahahha kak si zgorel horvat aaaaaaaaaaaaaaa
2TDottore:
--- Citat: rakitje00 - 07 Siječanj, 2010, 12:52:08 ---
ahahahha kak si zgorel horvat aaaaaaaaaaaaaaa
--- Kraj citata ---
ko i uvjek.....trudi se pratit me al nejde mu bas....ostario je....hhhhh.....XD
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju