Općenito > Generalno o skuterima

sr vilice vs aerox vilice

<< < (7/11) > >>

dhorvat:

--- Citat: 2TDottore - 07 Siječanj, 2010, 11:44:53 ---naravno da me zabolila guzica i jos puno toga kad smo se do S.Broda vozili zbog tebe ko babe i nisam znao kam bi sa sobom od dosade ....kad sam iso sa srkom na more napravio sam 400km prakticki u komadu i nis me nije bolilo kad je voznja bila uglavnom na nož...da si iso samnom umro bi vjerojatno do dolje i to dvaput... ;D

--- Kraj citata ---

Sad pričaš gluposti. Da sam se i ja na nož vozio ni meni nebi niš bilo vjerojatno.  :laughing7:

Ustvari kaj se uopće prepirem, ionak buš jedan dan u žbunju završil di te niko nebu našo. A meni se žale da vozim ko luđak, kaj bi za tebe onda rekli  :toothy12:

2TDottore:

--- Citat: dhorvat - 07 Siječanj, 2010, 12:42:17 ---Sad pričaš gluposti. Da sam se i ja na nož vozio ni meni nebi niš bilo vjerojatno.  :laughing7:

Ustvari kaj se uopće prepirem, ionak buš jedan dan u žbunju završil di te niko nebu našo. A meni se žale da vozim ko luđak, kaj bi za tebe onda rekli  :toothy12:

--- Kraj citata ---

za mene nis ne govore jer me ni nevide kolko sam brz pa nemogu nis ni komentirat....XD

marko_AeRoX:

--- Citat: dhorvat - 07 Siječanj, 2010, 12:40:35 ---A još si razmišljam dal da napišem poruku ispod svega: "Molim pripadnike non-heteroseksualne skupine da se suzdrže komentara"  :toothy12: :laughing9:

--- Kraj citata ---

haha  :toothy9:

R@kija:

--- Citat: 2TDottore - 07 Siječanj, 2010, 12:43:45 ---za mene nis ne govore jer me ni nevide kolko sam brz pa nemogu nis ni komentirat....XD

--- Kraj citata ---

ahahahha kak si zgorel horvat aaaaaaaaaaaaaaa

2TDottore:

--- Citat: rakitje00 - 07 Siječanj, 2010, 12:52:08 ---
ahahahha kak si zgorel horvat aaaaaaaaaaaaaaa

--- Kraj citata ---

ko i uvjek.....trudi se pratit me al nejde mu bas....ostario je....hhhhh.....XD

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju