Općenito > Generalno o skuterima

sr vilice vs aerox vilice

<< < (5/11) > >>

aeroxtuning:

--- Citat: igor.sb - 06 Siječanj, 2010, 13:37:13 ---rox ne moze bit udobniji od sra nikako, jer je tvrđi pun k....

2 sanndro imas marzocchi vile, ne trebaju ti te paioli  :dontknow: cirkus samo pravis  :toothy11:

--- Kraj citata ---
ovo prvi put čujem,nije zato sto ga imam ali aerox je najudobniji motor,to nisam reko samo ja,već dosta ljudi koji su imali svakakvih scootera....

2TDottore:
je je...aeroxa kad vozis je koda se vozis na drvenoj dasci sa zeljeznim kotacima....udobniji je jedino od kineskih jurilica.... :laughing7:

aeroxtuning:

--- Citat: 2TDottore - 06 Siječanj, 2010, 19:52:47 ---je je...aeroxa kad vozis je koda se vozis na drvenoj dasci sa zeljeznim kotacima....udobniji je jedino od kineskih jurilica.... :laughing7:

--- Kraj citata ---
a dobro,kako kome,najbolje kocnice itd....no dobro ;)

Iwo SR Tuono:
što se tiče ovjesa aerox je tvrđi od srke i to netreba bit doktor zanosti da skužiš, ko ga je vozio il bio suvozač zna o čemu pričam

ono po čemu je aerox bolji od sr-a su kočnice, brembo čeljusti puuno bolje zaustavljaju od grimece i tu skidam kapu

dhorvat:

--- Citat: 2TDottore - 06 Siječanj, 2010, 19:52:47 ---je je...aeroxa kad vozis je koda se vozis na drvenoj dasci sa zeljeznim kotacima....udobniji je jedino od kineskih jurilica.... :laughing7:

--- Kraj citata ---

Kolko se ja sjećam nisi se žalio do Bjelovara i nazad kad sam ti posudio Roxa. On ima tvrđi ovjes, ali nije tolko neudobniji kolko je tvrđi. Kad smo išli u Slavonski Brod na istim mjestima nas je počela bolet guzica, a ti si vozio puno udobniju SRku, a po tvome bi to značilo da te na Roxu treba prije zaboliti  :drunken_smilie:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju