Općenito > Propisi

Druga registracija

<< < (2/3) > >>

mario_f15:

--- Citat: 3alfa3 - 05 Siječanj, 2010, 15:50:49 ---Njih to ne zanima. Mzoes doc i sa zakasnjenjem od 50 godina.
Jedino sto ti nakon 15 dana ako ne odjavis skuter dodje cestitka od policije, ali i to kako kome - nekima niti nakon par mjeseci, a nekima nakon 15 dana+koliko posti treba da dostavi obavijest

--- Kraj citata ---
moj skuter je bio neregistriran 2mjeseca....i nikad nije nista doslo
niti sam imao kaki problema kad sam isao registrirat motor... :toothy11:

vanjossi:
meni tako nije stiglo 4 mjeseca, pa je jedan dan stiglo! ljepo mi izbili 700 kn, a mogao sam proc sa 20 kn da sam ga odjavio...

3alfa3:

--- Citat: vanjossi - 06 Siječanj, 2010, 01:22:42 ---meni tako nije stiglo 4 mjeseca, pa je jedan dan stiglo! ljepo mi izbili 700 kn, a mogao sam proc sa 20 kn da sam ga odjavio...

--- Kraj citata ---

Tolika je taksa na MUP-u?
Morat cu odjavit skut pa me zanima koliko to kosta. Pretpostavljam tih 20 kuna takse + formulari koju kunu...

EDIT:
nasao tocan podatak u vezi odjave:

http://www.mup.hr/main.aspx?id=45#ODJAVA_VOZILA

vanjossi:
da oko 20 kn, je. pitat ce te zasto se odjavljuje, jer ako se odjavljuje zbog prodaje moras imati kupoprodajni. ja kad sam rekao nije jos prodan ova na šalteru je nešto gunđala pa je rekla ovo je privremena odjava, tj vrijedi dok ga ponovo ne prijavis.( a sluzi zbog neplacanja kazne)

3alfa3:

--- Citat: vanjossi - 06 Siječanj, 2010, 02:34:13 ---da oko 20 kn, je. pitat ce te zasto se odjavljuje, jer ako se odjavljuje zbog prodaje moras imati kupoprodajni. ja kad sam rekao nije jos prodan ova na šalteru je nešto gunđala pa je rekla ovo je privremena odjava, tj vrijedi dok ga ponovo ne prijavis.( a sluzi zbog neplacanja kazne)

--- Kraj citata ---

Nesto je ona gadno fulala...

Vidi se u linku na MUP-ovim stranica sto je potrebno za odjavu i nemaju oni nista drugo traziti.
Neko zeli odjavit jer ne zeli placat regu, neko zbog prodaje, neko jer mu bas taj dan tako pase... Sta njih briga zasto se odjavljuje

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju