Općenito > Propisi

Druga registracija

<< < (3/3)

Scoot_Fan:
/EDIT:

-Evo skuter nisam registrirao jos uvijek, uglavnom zbog x-y razloga. Skuter je bio odjavljen ova 3 mjeseca, danas sam ga osigurao, sutra bi trebao ic ga registrirat. Sad me zanima sljedeca situacija, znaci skuteru je to 2. registracija na koju se u pravilu ne treba doc s skuterom, ali je prije 2. registracije bio odjavljen, to znaci da sad moram doc s skuterom dole ili?
-Jer stvarno mi se ne ide dolje skuterom zaj...at i sve ono proc ako nemoram.

Hvala!

[SB]Replica 180:

--- Citat: 3alfa3 - 06 Siječanj, 2010, 04:01:49 ---Nesto je ona gadno fulala...

Vidi se u linku na MUP-ovim stranica sto je potrebno za odjavu i nemaju oni nista drugo traziti.
Neko zeli odjavit jer ne zeli placat regu, neko zbog prodaje, neko jer mu bas taj dan tako pase... Sta njih briga zasto se odjavljuje

--- Kraj citata ---

vanja je u pravu, pita teta za razlog! i ak je vozilo prodano, extra kopiju kupoprodajnog bi trebalo priloziti  :hello:

Hrvoje_40:

--- Citat: Scoot_Fan - 31 Ožujak, 2010, 12:08:47 ---/EDIT:

-Evo skuter nisam registrirao jos uvijek, uglavnom zbog x-y razloga. Skuter je bio odjavljen ova 3 mjeseca, danas sam ga osigurao, sutra bi trebao ic ga registrirat. Sad me zanima sljedeca situacija, znaci skuteru je to 2. registracija na koju se u pravilu ne treba doc s skuterom, ali je prije 2. registracije bio odjavljen, to znaci da sad moram doc s skuterom dole ili?
-Jer stvarno mi se ne ide dolje skuterom zaj...at i sve ono proc ako nemoram.

Hvala!

--- Kraj citata ---
najbolje da nazoveš tehnički, objasniš svoj problem i pitaš
 :icon_thumright:

Scoot_Fan:
-Eh da... rijesio sve vec, zaboravio. Nisam pitao nista, nego osigura skuter i popodne ga odvea u tehnicki, tamo su mi obavili pregled, samo svitla i broj sasije, i vozi na MUP da ovjere prometnu, i vratio se u tehnicki po tablice... to je bilo to.

Hvala svejedno!! :icon_thumright: :icon_thumright: ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju